2777
2789
عنوان

بریم کوه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 48 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی اما خوب چطور این ادمایی که میگید رو پیدا کنم😃 میخواستم اگر کسی یه گروه مطمئن و فرهیخته میشناسه ...

توی اینستا هستن دیگه. همینا که همش عکس طبیعت گردی میذارن کلی هم فالوور دارن. معمولا چندتا دوستن. من خیلی کم دیدم که‌ تنها باشن. خیلی هم معروفن تو اینستا. پیام بده و همراه‌شون شو.

این گروه که خودمم عضوش بودم مال بچه های گیاهخواری تهران-کرج بود. نمیدونم چقدر مورد اعتمادن! اما اگه بخوای لینک گروهشو برات پیدا میکنم

💃💃💃💃
توی اینستا هستن دیگه. همینا که همش عکس طبیعت گردی میذارن کلی هم فالوور دارن. معمولا چندتا دوستن. من ...

مرسی از کمکت... به اینستا فکر نکرده بودم  ممنون امتحان میکنم ببینم پیدا میکنم گروهی رو...

میخوام یه گروه مشخص و هدفمند باشه نه اینکه هردفعه با ادم های جدید همراه بشم..

همینجا چند تا خانم دوس شو

باهاشون برو

البته اگر خوش شانس باشی.

من یکسری داخل دیوار زدم که میخوام کوه برم.همراه میخوام که چند تا پیرمرد بهم زنگ زدن

همینجا چند تا خانم دوس شو باهاشون برو البته اگر خوش شانس باشی. من یکسری داخل دیوار زدم که میخوام ...

دوست که دارم خودم... ولی به هرحال کسی که مسیر رو بدونه.. جاهای تفریحی و قشنگ رو بلد باشه.. برای مسیر رفت و امد وسیله نقلیه فراهم کنه... همه اینا مهمه

مرسی از پیشنهاداتون  

مرسی از کمکت... به اینستا فکر نکرده بودم   ممنون امتحان میکنم ببینم پیدا میکنم گروهی رو...

خواهش میکنم. منم خیلی دوست دارم از اینکارا انجام بدم.

من از یه طبیعت گرد پرسیدم چند وقت پیش.

بهم گفت که اوایل خودم کوه میرفتم یا تنها سفر میکردم. بعدش توی مسیرم با ادمای مثل خودم اشنا شدم و باهاش رفیق شدم بعدا دیگه یه گروه شدیم قرار میذاشتیم هر بار با هم سفر می‌کردیم.

💃💃💃💃
ما تهرانیم واقعا یزدی هستی؟؟ واقعا این یزدی ها خیلی ادمهای خوبی هستن آدمهای بی آزار و مردم داری ه ...

من یزدیم اما تهرانم در حال حاضر.. مرسی لطف داری..بله واقعا ادمای خوبین 😄😌

کدوم کوه؟؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خواهش میکنم. منم خیلی دوست دارم از اینکارا انجام بدم. من از یه طبیعت گرد پرسیدم چند وقت پیش. بهم گ ...

اره واقعا خوبه اگه ادم بتونه یسری ادم خوب و مطمئن برای طبیعت گردی پیدا کنه.. اما خوب این شیوه بیشتر برای مردها جواب میده.. برای زن ها یکم سخت تره..

مخصوصا در فرهنگی که وجود داره اکثرا دنبال سواستفاده از یه دختر یا زن در این شرایط هستند...