2777
2789
عنوان

بریم کوه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 48 پست
چه خوب.. خیلی دلم هوای طبیعت کرده اما نمیدونم تنها کجا برم😆 نه تهرانم

منم تهرانم دوس دارم برم همچین جاهایی

چند سالته

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره واقعا خوبه اگه ادم بتونه یسری ادم خوب و مطمئن برای طبیعت گردی پیدا کنه.. اما خوب این شیوه بیشتر ...

اره درست میگی. ولی طبیعت گرد خانوم هم داریم.

اون دفعه چندتاشون رو فالو کردم. کوهنوردی هم میکردن تو برف و زمستون.

💃💃💃💃
کلا برام عجیب بود داخل خود یزد هم همینجوری هستش فکر کنم داخل خود یزد جرم جنایت کم باشه؟؟

چی عجیب بود؟؟

یزدی ها به نظر من آدم های صادق و یک رنگی هستند و این شاید به دلیل طبیعت کویری و پاکی هست که یزد داره... این مهمتری و بهترین خصلتشونه... البته اکثرا نه همه

چه تفاهمی... من 32 سالم هست    

۱۱ سال از من بزرگترین😁

اگه گروه خوب و قابل اعتمادی پیدا کردین که آدماش جوون و همسن و سال خودم و شما بودن به منم معرفی میکنین؟😍و البته جو اکیپش هم سالم باشه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
۱۱ سال از من بزرگترین😁 اگه گروه خوب و قابل اعتمادی پیدا کردین که آدماش جوون و همسن و سال خودم و شم ...

ای بابا 😅😅 حتما حتما... خودم هم دنبال یه گروه با جو سالم هستم.. اگه بتونم پیدا کنم بهت خبر میدم 😘

چی عجیب بود؟؟ یزدی ها به نظر من آدم های صادق و یک رنگی هستند و این شاید به دلیل طبیعت کویری و پاکی ...

عزیزم تاپیک قبلیت راجع یزدی ها زدی،

حواست باشه کسی با اطلاعات تاپیکت سعی نکنه الکی بهت نزدیک بشه.

تو گروهی هم عضو شدی زود اعتماد نکن، 

حتی خیلی خانمها هم میتونن آدمو گول بزنن و از راه ب در کنن.

اگه سعی کنی از آشناهات یا کسی ک آشناهات معرفی میکنه گروهی پیدا کنی اطمینانش بیشتره.

مواظب خودت باش

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
عزیزم تاپیک قبلیت راجع یزدی ها زدی، حواست باشه کسی با اطلاعات تاپیکت سعی نکنه الکی بهت نزدیک بشه. ...

ممنون عزیزم از راهنماییت.. نه بابا خیالت راحت من اصلا نمیتونم راحت به کسی اعتماد کنم.. نمیدونم ای ویژگی خوبه یا بد😃 درسته حرفتون.. کلا توی این دوران پیدا کردن ادم های سالم و مورداعتماد سخته..