یه ایه هست تو قران که میگه بی اجازه میتونید خونه برادرهاوخواهرها خاله هاعموها مادروپدر ودوستان غذابخورید خونه منم این میره اون میاد یه غذای که میپزم سهم شوهرم برمیدارم دیگه برا خودم وبچه هام کم میمونه تازه شب شوهرم غر میزنه که شامم کمه چرا میدی بقیه البته یه شب میگه بده شب بعدی که زیاد گشنشه غرمیزنه به نظرتون چکنم خسته شدم
رودر بایسی نداری که بگو مثلا کمی برا شوهرت بزاره همشو نخوره خب
داداشم اومد خونمون رفت بالا ته دیگا.
همسرمم عاشق ته دیگ،دیدم داره میخوره همه رو خیلی رک اما با خنده گفتم برا ما همنگه دار داداشی.
به همین سادگی!
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
والا من خونه ی خواهرامم تا شام دعوت نکنن نمیرم ، تگه برم با خنده میگه چه عجب خونه ی ما اومدی یه کوچه فاصله داریم ، بیشتر سرم گرم کارهای خودمه ، اونا چقد بیکارن که یه سره خونه ی شما تلپن
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
که اگه غذا رو جلوی چشم اینای که میان ومیرن نزارم گناه میکنم
شما هر جا که می ری برای استفاده از هر چیزی لازمه اجازه بگیری بعد استفاده کنی ولی تو خونه این افراد فقط برای خوردن (نه برای بردن) نیاز به اجازه نیست حالا اگه طرف بگه حق نداری از این استفاده کنی خب حرامه دیگه
یه ایه هست که میگه میتونید خونه پدرومادرخاله عمه خواهربرادرغذابخورید تو اینترنت بزن میاد برات
همچین آیه ای نیست.
گفته توی خونه ای که صاحبش هستید و کلیدشو دارید.
این شامل پدر و مادر و برادر نمیشه!
وای 😁 من یخچالشونو هم باز نمیکنم ، خونه داداشامم که اجازه میگیرم
سر قابلمه رو گاز رفت😅یخچال نبود.
ولی کلا کاری ندارم من اوناهم زیاده روی نمیکنن.
اما همسرم و داداشم با هم صمیمی ان زیادی شوخی میکنن،رابطه ماهم صمیمیه بهش بر نخورد گفتم.
خودمم مجرد بودم خونه بابام اینا سر ته دیگ دعوامون میشد