2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 71 پست
اخه توقران گفته که اقوام حق دارن بدون اجازه بخورن

منکه شنیدم شما حق ندارید بدون اجازه همسر سر سوزنی از دارایی‌ش به کسی بدید غذا هم داریه والا تو این خرجه گرون چرا بقیه نون خور شمان مگه بچه هات چه گناهی کردن ما هم بچگی همینجور بودیم کل سال پس‌انداز میکردیم برای مهمانها 50 60 نفر میومدن خونه مون یه ماه بریز و بپاش و بخور غذا گیر خودمون نمیومد و فقط خدا میدونه چقد گرسنه خوابیدیم تا اونا کوفت کنن اینکارو با بچه هات نکن اونا تو سن رشدن 

یه ایه هست که میگه میتونید خونه پدرومادرخاله عمه خواهربرادرغذابخورید تو اینترنت بزن میاد برات

این حکم بیشتر یک حکم عقلیه تا شرعی تو همون سوره اومده خونه کسانی که دعوت شدین هم برای خوردن اجازه لازم نیست خب خودش دعوت کرده غذا آورده یعنی چی؟ یعنی بخور دیگه 

آیه تا همین حد رو می گه نه بیشتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم میاره خونه پدر مادر برادر و…

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
سوره نور ایه ۶۱

بر نابينا و لنگ و بيمار و بر خودتان ايرادى نيست كه بخوريد از خانه‌هاى خود يا خانه‌هاى پدرانتان يا خانه‌هاى مادرانتان يا خانه‌هاى برادرانتان يا خانه‌هاى خواهرانتان يا خانه‌هاى عموهايتان يا خانه‌هاى عمه‌هايتان يا خانه‌هاى دايى‌هايتان يا خانه‌هاى خاله‌هايتان يا خانه‌هايى كه كليدهايش را در اختيار داريد، يا خانه‌هاى دوستانتان. بر شما باكى نيست كه دسته جمعى بخوريد يا پراكنده (و تنها)، و چون وارد خانه‌اى شديد، پس بر يكديگر سلام كنيد، كه تحيّتى است الهى و مبارك و پسنديده. خداوند آيات خود را اين چنين براى شما بيان مى‌كند، شايد كه بينديشيد.

(گفته شده کلیدشان را در اختیار دارید،ینی میشه گفت ی جورایی خونه خودته،آیا اون افراد کلید خونه شمارو دارن؟)

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
آیه 61 سوره نور رو ببینید همه افراد رو اسم میاره بیوتکم او بیت اخواتکم او بیوت اعمامکم او بیوت عماتک ...

تفسیر قرآن هم مهم هست.

بعدم در ادامه گفت خانه هایی که کلیدشون رو دارید.

اگر خونواده ایشون کلید خونشون رو دارن من حرفی ندارم

یعنی منطورش چیه

گفتم دیگه

یعنی اجازه گرفتن برای خوردن لازم نیست 

هر چی آوردن می تونید بخورید ولی اگه گفتند این رو دست نزن یا جدا کردن طوری که یعنی راضی نیستم بخوری خوردنش حرامه