2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 71 پست
رودر بایسی نداری که بگو مثلا کمی برا شوهرت بزاره همشو نخوره خب 

داداشم اومد خونمون رفت بالا ته دیگا.

همسرمم عاشق ته دیگ،دیدم داره میخوره همه رو خیلی رک اما با خنده گفتم برا ما هم‌نگه دار داداشی.

به همین سادگی!

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من خونه ی خواهرامم تا شام دعوت نکنن نمیرم ، تگه برم با خنده میگه چه عجب خونه ی ما اومدی یه کوچه فاصله داریم ، بیشتر سرم گرم کارهای خودمه ، اونا چقد بیکارن که یه سره خونه ی شما تلپن

بدشون میاد میدونم

بدشون بیاد خب!!

خودت و همسرت در اولویتین.

نگفتی کجای قرآن گفته همچین چیزیو؟

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
که اگه غذا رو جلوی چشم اینای که میان ومیرن نزارم گناه میکنم

شما هر جا که می ری برای استفاده از هر چیزی لازمه اجازه بگیری بعد استفاده کنی ولی تو خونه این افراد فقط برای خوردن (نه برای بردن) نیاز به اجازه نیست حالا اگه طرف بگه حق نداری از این استفاده کنی خب حرامه دیگه

یه ایه هست که میگه میتونید خونه پدرومادرخاله عمه خواهربرادرغذابخورید تو اینترنت بزن میاد برات

همچین آیه ای نیست.

گفته توی خونه ای که صاحبش هستید و کلیدشو دارید.

این شامل پدر و مادر و برادر نمیشه!

گیرافتادم

بنظرم زنگ بزن بپرس اکه همچین چیزی توقران خوندی..البته تکلیفت در برابر شوهر و بچه ها هم باید بدونی ..نمی‌دونم 

برا اینکه طبق قرآن و مرجع تقلیدت عمل کنی زنگ بزن بپرس یا از کسی ک احکام می‌دونه باید بپرسی

وای 😁 من یخچالشونو هم باز نمیکنم ،  خونه داداشامم که اجازه میگیرم

سر قابلمه رو گاز رفت😅یخچال نبود.

ولی کلا کاری ندارم من اوناهم زیاده روی نمیکنن.

اما همسرم و داداشم با هم صمیمی ان زیادی شوخی میکنن،رابطه ماهم صمیمیه بهش بر نخورد گفتم.

خودمم مجرد بودم خونه بابام اینا سر ته دیگ دعوامون میشد 

والا من خونه ی خواهرامم تا شام دعوت نکنن نمیرم ، تگه برم با خنده میگه چه عجب خونه ی ما اومدی یه کوچه ...

نه خواهرام نمیان بیچاره ها سالی یبارم بیشتر خانواده شوهرم وتکوتوک بابام وداداشام