2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 71 پست
بر نابينا و لنگ و بيمار و بر خودتان ايرادى نيست كه بخوريد از خانه‌هاى خود يا خانه‌هاى پدرانتان يا خا ...

یا خانه های … یا خانه های کسانی که کلید دادند توجه کنید 

ضمناً فقها هم طبق همین همون‌طور که عرض کردم فتوا دادند

منظورش مثلا وقتی رفتیم مسافرت کلید و دادیم به کسی 

نه خانم،خیلیا هستن کلید خونشون رو میدن به خونوادشون.

اگر کلید خونتون رو دارن من حرفی ندارم دیگه!

بعدم شما میتونید در کنار اون مرغ و گوشت،کوکو سیب زمینی یا کتلت یا هرچیز دیگه ای درست کنید.

همسرتون در اولویته اول به اندازه خودتون غذا کنار بذارید

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفسیر قرآن هم مهم هست. بعدم در ادامه گفت خانه هایی که کلیدشون رو دارید. اگر خونواده ایشون کلید خون ...

نفرمود از کسانی که فرمود یا کسانی که 

همه مفسران هم همون که عرض کردم فرمودند

نه خانم،خیلیا هستن کلید خونشون رو میدن به خونوادشون. اگر کلید خونتون رو دارن من حرفی ندارم دیگه! ب ...

کسانی که کلید دارند مجازن چه فامیل چه غریبه

البته با اون توضیحی که دادم

چه خساستی! فقط تو که نیستی شوهرت هم هست دیگه  باید راضی باشه یا نه؟

اره ولی مثلا من میرم خونه بابام میخورم بعد عذاب وجدان دارم یا مثلا انتظاردارن باخودم ببرم بهم میگن نیاوردی منم که از خجالت اب میشم مامانم میکه ولشون کن اینا سیرنمیشن هیچوقت غدای متنوع میخان  اما من پیشم زشته تا الان بیدارم و دپرس

البته یکی خواهرام اینجوره قابلمشو برمیداره میبره اونجا خودشوبچه هاشو شوهرش با بابام اینا میخورن مامانمم میپزه همگی دورهمی یا مامانم برا ارون میفرسته یا اون برا مامانم

اره ولی مثلا من میرم خونه بابام میخورم بعد عذاب وجدان دارم یا مثلا انتظاردارن باخودم ببرم بهم میگن ن ...

عذاب وجدان نداره که

حکم شرعی هم که متوجه شدی 

پس دیگه آسوده بخواب