بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
همسرم چون واقعا یک مرد به تمام عیاره ازون مردایی که کاملا یک زنو درک میکنن الان 7ساله زنشم اول دوسش نداشتم سنتی ازدواج کردم ولی الان حاضرم جونمم براش بدم
ولی دوست پسر سابقم نه ازینایی بود فقط میخوان ازت استفاده ببرن واقعا بی ابروم کرد جلوی پدرومادرم هیچ وقت نمیبخشمش
هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷
برگردم عقب درسته همسرمو انتخاب نمیکردم خیلی اختلاف فرهنگی و مشکلات دیگه داریم از بین اون همه خواستگار تنها عشقم بود ازدواجمون عاشقانه بود الان داریم جدا میشیم نمیدونم چطور میخوام تحمل کنم
تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده