2777
2789
عنوان

همسرتون یا عشق قبلی تون؟

326 بازدید | 38 پست

بین همسرتون و عشق قبلی تون دوست پسرتون چی بگم همون😅

کدوم یکی بهتر بودش؟

اگه برگردید به گذشته کدومو انتخاب میکنید؟ و اینکه دلیل تون چیه؟ 

البته درر نظر بگیرید که دوست پسرا و... هیچ مسؤولیتی در قبال شما نداشتن و این حرفا

گزینه ۴هیچکدام

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش دوس پسرم بوده🤤

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

اصلا دوست و همسر زمین تا اسمون فرق دارن

خیلیا با دوستشون ازدواج کردن و دوران دوستی خوبی داشتن ولی همسر افتضاحی شده تو زندگی مشترک

این جور مقایسه ها فقط حال زندگی و تعهدتون رو خراب میکنه

انگار فیلت یاد هندوستان کرده اسی نه؟😏

من اصلا شوهر ندارم

عشقم نداشتم 

تاپیک یکی رو دیدم 

گفت داشتم ازدواج کردم کات کردم الانم هر از گاهی یادش میفتم و اینا گفتم ببینم شرایز همه همینجوریه😕😕

همسرم چون واقعا یک مرد به تمام عیاره ازون مردایی که کاملا یک زنو درک میکنن الان 7ساله زنشم اول دوسش نداشتم سنتی ازدواج کردم ولی الان حاضرم جونمم براش بدم

ولی دوست پسر سابقم نه ازینایی بود فقط میخوان ازت استفاده ببرن واقعا بی ابروم کرد جلوی پدرومادرم هیچ وقت نمیبخشمش

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷

من دوست پسر نداشتم .ولی خواستگار زیاد داشتم 

برگردم عقب درسته همسرمو انتخاب نمیکردم خیلی اختلاف فرهنگی و مشکلات دیگه داریم از بین اون همه خواستگار تنها عشقم بود ازدواجمون عاشقانه بود الان داریم جدا میشیم نمیدونم چطور میخوام تحمل کنم 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده