2777
2789
عنوان

همسرتون یا عشق قبلی تون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 38 پست
باهاش دوست شدم دوسش داشتم قرار به خاستگاری بود یکی دودفعه زنگ زد خودش نه خانوادش پدرمم جواب رد داد گ ...

همسرت هیچی از گذشته ات نفهمید؟ 

و اینکه پدرت چه واکنشی نشون داد وقتی فهمیدن؟ 

بابای من بود می‌گرفت سیاه و کبودم میکرد هم خودمو هم اون پسره رو

همسرت هیچی از گذشته ات نفهمید؟  و اینکه پدرت چه واکنشی نشون داد وقتی فهمیدن؟  بابای من ب ...

همسرم میدونه خودم بهش گفتم گفت کاری به گذشتت ندارم 

پدرمم چیزی نگفت فقط تاقبل ازدواجم باهام قهر بودن 

ولی هیچ وقت نمیبخشمش اون ادمو

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم میدونه خودم بهش گفتم گفت کاری به گذشتت ندارم  پدرمم چیزی نگفت فقط تاقبل ازدواجم باهام قه ...

اون که یه کصافط بوده

چقدر به این دخترا میگم رو روابط تون دقت کنید هر ادمی ارزش شما رو نداره ولی گوش نمیدن

منتظر بودم تو این پست یکی بگه عشق سابقم میخاستم بگیرم بشورمش بزارمش رو بند 👿

اون که یه کصافط بوده چقدر به این دخترا میگم رو روابط تون دقت کنید هر ادمی ارزش شما رو نداره ولی گوش ...

اگه عشق سابق عشق بود که الن شوهر بود 

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷
اگه عشق سابق عشق بود که الن شوهر بود 

نه اخه توی تاپیک های یکی دیدم اینجوری گفتش ک دلش میره برای نفر قبلیش این رفتارهایی که توی نظرات این پست گذاشته شده رو دیدم اگه همسرم چنین جورری بشه میزنم جرش میدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6495865/اگه-یه-روزی-یه-جایی-عشق-اولتون-رو-دوباره-ببینید

نه اخه توی تاپیک های یکی دیدم اینجوری گفتش ک دلش میره برای نفر قبلیش این رفتارهایی که توی نظرات این ...

من که نمیتونم درک کنم شایدم چون اذیت شدم 

من همسر الانمو خیلی خیلی دوست دارم 

من که نمیتونم درک کنم شایدم چون اذیت شدم  من همسر الانمو خیلی خیلی دوست دارم

باید هم همین باشه 

اگه گذشته مربوط به گذشته است خب باید همونجا بمونه و درش بسته شه و دیگه تو زندگی اثری نذاره 

اگه هم نه پس تو همون گذشته باید موند روی زندگی یکی دیگه اثر نذاشت 

حالا خودمونیم اگه شوهرت بفهمه دوس پسر داشتین برخوردش چطوریه؟

همون میخاستم برسم به همون داستان 

چندتا راه حل بیشتر نداره که از دید من دختر هم بفهمم همسرم دوست دختر داشته پیش میاد

طلاق یا تو سری زدن

سرد شدن

جبران یا خیانت کردن(ک این نسخه رو مردا عملی میکنن)

خیلی از خانوما به خاطر دیدی که این روزا ب دست اوردم سر  مسائل مالی هستش که توی ازدواج شون موندن ولی من اگه چنین اتفاقی بیفته که باید بین ابروم و زندگی مشترکم یکی رو انتخاب کنم ابروم رو انتخاب میکنم توافقی جدا میشم به شرط و شروط که قول داده شه چیزی ب کسی گفته نشه