2777
2789
عنوان

درمقامی که صدارت به فقیران بخشند

38 بازدید | 2 پست
چشم دارم که به جاه از همه افزون باشی

بچه ها بعضیا سالها منتظر فرج هستند و تو مشکلات و بدبختی صبر میکنند در حالیکه اطرافیان همه پیشرفت می کنند و اینا فقط شاهد خوشبختی دیگرانن و خودشون غرق بدبختی ولی به یکباره خدا در جواب تمام اون سختی ها همه چیز بهشون میده به نحوی که همه مقام و منزلتش میبینن و حتی حسودی میکنن. همیشه بعد از شدت فرجه. من خودم زبانم از شکر الطاف الهی بعد از یکسری مشکلات واقعاقاصره. کسی رو می‌شناسین اینجوری باشه؟

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

کاش منم اینطور بشم

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
کاش منم اینطور بشم

ایشالله عزیزم صبور باش و به خدا رو بیار

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان