oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74196 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 خیلی زیاده من تا تبریز ۴۵ ۵۰ دیقه ولی بازم همون رفت و برگشتش سخته باید کلا بمونیم تو راه تبری ... اگه جوری باشه که کل سال اونجا بمونیم ،شاید خونه مونو ببریم اونجا،ولی سه ماه اونجا سه ماه اینجا جور درنمیاد
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 بله.من از بهورز خانه بهداشتمون میپرسیدم میگفت کل دو سال اونجا نمیمونید،سه ماه میرید دوماه میاید اینج ... اینجوری بشه ک باز بهتره حالا دربیایم ببینیم چی میشه خدا خودش جور میکنه بقیه شو برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 اینجوری بشه ک باز بهتره حالا دربیایم ببینیم چی میشه خدا خودش جور میکنه بقیه شو ان شاءالله قبول میشیم.از دی ماه حساب کنی شش ماهه درگیر هستیم
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 ان شاءالله قبول میشیم.از دی ماه حساب کنی شش ماهه درگیر هستیم انشالله اره بابا ۶ ۷ ماهه درگیریم همش تو استرس برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 از همسایه هام پرسیدن درحدی ک چجور ادمی ه چیکار میکنه دانشگاه میره یا نه اینا از دهیار و شورا هم انگا ... سلام وقتتون بخیر خوبیدببخشید شما شنبه مصاحبه دارید؟؟ دیروز اومدن خونمون من جز ذخیره ها بودممث اینک دونفر و بخاطر اینک ترمای زیادی دانشگاه درس خوندن و نمیخوان قبول کننالانم دارم مراحل ثبت نام و انجام میدممیشه بگید برای مصاحبه چیا خوندید
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 سلام وقتتون بخیر خوبید ببخشید شما شنبه مصاحبه دارید؟؟ دیروز اومدن خونمون من جز ذخیره ها بودم ... سلام هنوز به من چیزی اطلاع ندادن لابد مال ما دیرتره من یسری اسکرین و اطلاعات دارم خواستید به اکانتم پیام بدید براتون میفرستم شون و اینکه مبارکه:)ایدی @hoghod تو تلگرام این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 سلام وقتتون بخیر خوبید ببخشید شما شنبه مصاحبه دارید؟؟ دیروز اومدن خونمون من جز ذخیره ها بودم ... و اینکه جریان شنبه چی بود؟به شما چیزی درمورد زمان مصاحبه گفتن مگه؟ این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 سلام دوستان کسی خبرجدیدی نداره برا ما ک خبری جدیدی نیس این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 جواب مصاحبه کلیبر اومده.بعضی شهرستان ها اومده برا ما هنوز معلوم نیست
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 سلام هنوز به من چیزی اطلاع ندادن لابد مال ما دیرتره من یسری اسکرین و اطلاعات دارم خواستید به اکانتم ... باشه خیلی ممنونم
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 و اینکه جریان شنبه چی بود؟ به شما چیزی درمورد زمان مصاحبه گفتن مگه؟ نه من یکی از دوستام گفت شنیده از شنبه شروع میشع نمیدونم چقد صحت دارهمن امروز پرسیدم گفتن فعلا معلوم نیسچون دوباره اونایی ک مدارک اشتباه شده ذخیره هارو دارن ثبت نام میکنن ک 100درقد طول میکشه باز
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 نه من یکی از دوستام گفت شنیده از شنبه شروع میشع نمیدونم چقد صحت داره من امروز پرسیدم گفتن فعلا معلو ... خوبه خداروشکر یهویی شنبه میشد سخت بود این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 باشه خیلی ممنونم یه گروه هم هس برا مصاحبه بچه ها گیلان توش یه ده پونزده نفری اونجا هم یادم نگه دارید ادتون کنم این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی