oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74194 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 جواب مصاحبه کلیبر اومده.بعضی شهرستان ها اومده برا ما هنوز معلوم نیست عه واقعا کی اومده تازگیا ؟ پس چرا برا ماها نه؟😑 برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 سلام وقتتون بخیر خوبید ببخشید شما شنبه مصاحبه دارید؟؟ دیروز اومدن خونمون من جز ذخیره ها بودم ... سلام عزیزم خوبی وای چقد خوشحال شدم من همون کاربر mmmbbbbmmmm سابق ام باهم میحرفیدیما بهت زنگ زدن ؟ نفر چندمی الان تو ؟ برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 سلام دوستان کسی خبرجدیدی نداره سلام عزیزم فعلا ک خبری نیس این خانم محمدی میگه برا کلیبر جواباش اومده فقط برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 عه واقعا کی اومده تازگیا ؟ پس چرا برا ماها نه؟😑 نه.میگفت. دوهفته بعد مصاحبه اومد.یه ماهه اومده جواب اونانمیدونم چرا میخوان به ما استرس بدن.
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 نه.میگفت. دوهفته بعد مصاحبه اومد.یه ماهه اومده جواب اونا نمیدونم چرا میخوان به ما استرس بدن. وا کلیبر هم جزو اذربایجان شرقی نیس مگه یعنی چی اینجوری میکنن برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 نه.میگفت. دوهفته بعد مصاحبه اومد.یه ماهه اومده جواب اونا نمیدونم چرا میخوان به ما استرس بدن. بعده جواب دیگ هیچ کاری نکردن ؟ گزینش ازمایش اینا؟ برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 بعده جواب دیگ هیچ کاری نکردن ؟ گزینش ازمایش اینا؟ میگفت نه.گفتن منتظر باشید برای گزینش صدا میکنیم.
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 عه واقعا کی اومده تازگیا ؟ پس چرا برا ماها نه؟😑 😐چجوری اومده اخه مگه مال همه سهرستانهارو تبریز نمیگهنتایجشو
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 😐چجوری اومده اخه مگه مال همه سهرستانهارو تبریز نمیگهنتایجشو نمیدونم والا منم موندم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 سلام عزیزم خوبی وای چقد خوشحال شدم من همون کاربر mmmbbbbmmmm سابق ام باهم میحرفیدیما&nb ... سلام عزیزم فدات شم آره یادمهنمیدونم دیگ جز ذخیره ها بودیم الانم نمیگن ک چندمیمفقط میدونم اون دونفر و دیگ برنمبدارن چون تعداد واحدهایی ک خونده بودن خیلی بود
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 سلام عزیزم فدات شم آره یادمه نمیدونم دیگ جز ذخیره ها بودیم الانم نمیگن ک چندمیم فقط ... خیلی خوب شد ک حتما بردار خوب برا مصاحبه عالی برو انشالله موفق شی برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 خیلی خوب شد ک حتما بردار خوب برا مصاحبه عالی برو انشالله موفق شی مرسی فدات شم همچینین شما
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 خیلی خوب شد ک حتما بردار خوب برا مصاحبه عالی برو انشالله موفق شی سلام ببخشید استان شما هم مصاحبه روانشناسی گرفتن؟ این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 سلام ببخشید استان شما هم مصاحبه روانشناسی گرفتن؟ سلام ن نگرفتن شمارو گرفتن ؟ برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 سلام ن نگرفتن شمارو گرفتن ؟ اره ما فردا داریم این د چه وضعشه خدا میدونه همینجوری سر و سامون نداشتن طرح های جدید هم میزنن برای اولین بار این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی