2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74198 بازدید | 1686 پست
خیلی زیاده  من تا تبریز ۴۵ ۵۰ دیقه ولی بازم همون رفت و برگشتش سخته باید کلا بمونیم تو راه تبری ...

اگه جوری باشه که کل سال اونجا بمونیم ،شاید خونه مونو ببریم اونجا،ولی سه ماه اونجا سه ماه اینجا جور درنمیاد

بله.من از بهورز خانه بهداشتمون میپرسیدم میگفت کل دو سال اونجا نمیمونید،سه ماه میرید دوماه میاید اینج ...

اینجوری بشه ک باز بهتره 

حالا دربیایم ببینیم چی میشه خدا خودش جور میکنه بقیه شو 

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همسایه هام پرسیدن درحدی ک چجور ادمی ه چیکار میکنه دانشگاه میره یا نه اینا از دهیار و شورا هم انگا ...

سلام وقتتون بخیر خوبید

ببخشید شما شنبه مصاحبه دارید؟؟ 

دیروز اومدن خونمون من جز ذخیره ها بودم

مث اینک دونفر و بخاطر اینک ترمای زیادی دانشگاه درس خوندن و نمی‌خوان قبول کنن

الانم دارم مراحل ثبت نام و انجام میدم

میشه بگید برای مصاحبه چیا خوندید

سلام وقتتون بخیر خوبید ببخشید شما شنبه مصاحبه دارید؟؟  دیروز اومدن خونمون من جز ذخیره ها بودم ...

سلام هنوز به من چیزی اطلاع ندادن لابد مال ما دیرتره من یسری اسکرین و اطلاعات دارم خواستید به اکانتم پیام بدید براتون میفرستم شون 

و اینکه مبارکه:)

ایدی @hoghod 

تو تلگرام

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام وقتتون بخیر خوبید ببخشید شما شنبه مصاحبه دارید؟؟  دیروز اومدن خونمون من جز ذخیره ها بودم ...

و اینکه جریان شنبه چی بود؟

به شما چیزی درمورد زمان مصاحبه گفتن مگه؟

و اینکه جریان شنبه چی بود؟ به شما چیزی درمورد زمان مصاحبه گفتن مگه؟

نه من یکی از دوستام گفت شنیده از شنبه شروع میشع نمیدونم چقد صحت داره

من امروز پرسیدم گفتن فعلا معلوم نیس

چون دوباره اونایی ک مدارک اشتباه شده ذخیره هارو دارن ثبت نام میکنن ک 100درقد طول میکشه باز

نه من یکی از دوستام گفت شنیده از شنبه شروع میشع نمیدونم چقد صحت داره من امروز پرسیدم گفتن فعلا معلو ...

خوبه خداروشکر یهویی شنبه میشد سخت بود

باشه خیلی ممنونم 

یه گروه هم هس برا مصاحبه بچه ها گیلان توش یه ده پونزده نفری اونجا هم یادم نگه دارید ادتون کنم