2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74198 بازدید | 1686 پست
اره فقط روز مصاحبه چادر یادتون نره و ابنکه پرسیدن راهپیمایی رفتین بگید آره و یه چندتا نماز جمعه هم ب ...

اخه میگن اونارو دروق نگین میپرسن خودشون... من فقط دوران مدرسه راهپیمایی میررفتم نمازجمعه هم تاحالا شرکت نکردم ☹

اخه میگن اونارو دروق نگین میپرسن خودشون... من فقط دوران مدرسه راهپیمایی میررفتم نمازجمعه هم تاحالا ش ...

نه بابا راهپیمایی چجور میخوان بفهمن مگر اینکه شهرستان تون کوچیک باشه تعداد افراد ک شرکت میکنن کم باشن ولی نمازجمعه مشخصه ازتون جزئیات میپرسن حداقلش یه بار برید ک بفهمید چجوریاس 

درکل زیاد صادقانه جواب بدید هم همه چیو بیینن مذهبی نیستید یا اینارو شرکت نمیکنید ریسکش میره بالا بستگی به اون فرد پیدا میکنه توصیه من به شما اینه اگه راهپیمایی حتی اگه میخواین بگید نمیرم نماز جمعه رو دو سه بار شرکت کنید تا گزینش

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احکامشو خوندم امیدوارم ک براگزینش دعوت بشم اگ دعوت شم حتما بیشترمیخونم

از زمانی ک قبولی تون حدودا یه ماه بعدش برا گزینش بهتون زنگ میزنن ولی گزینش برعکس مصاحبه تخصصی مثلا تهش یکی دو روز قبل زنگ میزنن زیاد بهتون وقت نمیدن 

مباحث سیاسی شورای نگهبان و خبرگان و ولایت فقیه 

و روزای مهم سال هم بلد باشید

باشه ممنون از راهنمایی تون هروقت بحث جدیدی اینجاشد لطفا منم لایک کنید بیام بخونم

چشم خواهش

بچه ها من همسرم تو رای گیری شروت نکرد فقط خودم شرکت کردم بنظرتون مهمه ک اونم شرکت کنه؟

عزیزم منم شوهرم نرف شرکت کنه فقط خودم رفتم‌رای دادم ک مهر بخوره شناسنانه ام 

ن بابا ربطی به شوهر نداره برا خودت مهمه

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘

دوستان این چنل مخصوص بهورزاس تو کامنتاش میتونین با بعضی بهورزا تبادل نظر یا طرح سوال کنید 

https://t.me/anjomanbehvarzan 

اگه نتونسین از لینک استفاده کنید تو تلگرام به فارسی سرچ کنید 

بهورزان ایران

چ خبر از شما ؟ گفتن زمان مصاحبه رو؟

سلام نه هنوز خبری نشده بقیه هم خبری ندارن 

فعلا باید بخونیم ببینیم چی میشه نمیدونم چرا اینقدر طول کشیده احتمالا مارو میخوان یکاری کنن دوره مون از بهمن شروع شه ک اینقدر معطل میکنن

سلام نه هنوز خبری نشده بقیه هم خبری ندارن  فعلا باید بخونیم ببینیم چی میشه نمیدونم چرا اینقدر ...

اره خیلی طول میدن 

من ک دعا میکنم اگه قبول بشمم کلاسا دیر تر شروع شه بمونه سال بعد اینا 

سلام نه هنوز خبری نشده بقیه هم خبری ندارن  فعلا باید بخونیم ببینیم چی میشه نمیدونم چرا اینقدر ...

راستی تو اطلاعیه ک به شما دادن پیمانی نوشتن یا قراردادی معین؟