2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74198 بازدید | 1686 پست
اره خیلی طول میدن  من ک دعا میکنم اگه قبول بشمم کلاسا دیر تر شروع شه بمونه سال بعد اینا

چرا؟

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
راستی تو اطلاعیه ک به شما دادن پیمانی نوشتن یا قراردادی معین؟

قرارداد معین پیمانی از ۲۶۳ نفر فقط ۲۰ نفر کردن  ک اکثرا جاهایی بود ک جمعیتش کمه زمستونا خیلی سرده نمیشه اونجا موند یا دور افتادس بقیه همه قرارداد معین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرارداد معین پیمانی از ۲۶۳ نفر فقط ۲۰ نفر کردن  ک اکثرا جاهایی بود ک جمعیتش کمه زمستونا خیلی سر ...

عه واقعا خیلی برام سوال بود چرا بعضیا پیمانی ان بعضیا قرارداد معین 

برا منم قرارداد معین هس 

ولی شنیدم حقوقش چن تومن کمتر از پیمانیاس درسته؟

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
پسرم یکم بزرگتر شه بزارم برم دوره ها یکم بزرگ باشه باز  خیلی وابسته اس بهم ۴ سالشه ولی خیلی بچ ...

عه کوچیکه خدا نگه داره 

اره دوره ها دقیقا مثه کارمندی ه قشنگ باید هر روز هشت صبح باس بریم تا دو بعدازظهر همسرتون باید خیلی کمک کنن و اوایل برا پسرتون سخته 

مثلا یه مدت اوایل خیلی بی تابی بکنه میتونین بذارید پیش مادر خودتون یا مادرشوهر 

عه واقعا خیلی برام سوال بود چرا بعضیا پیمانی ان بعضیا قرارداد معین  برا منم قرارداد معین هس&nb ...

نه امسال یه مصوبه اومد با پیمانیا برابر شد از شانس خوب ما ولی خب پیمانیا بعد چند سال رسمی میشن ک اختلاف اونجا میشه سه چهار تومن با ما ک حق خوری ه ولی شما فک کنم سهمیه ایثارگری نداشتین ولی میگن پارسال یه مصوبه اومده بود اونایی ک قراردادی بودن سهمیه داشتن تبدیل وضعیت به پیمانی کردن

عه کوچیکه خدا نگه داره  اره دوره ها دقیقا مثه کارمندی ه قشنگ باید هر روز هشت صبح باس بریم تا د ...

اره خیلی سخت میشه ۴۰ ۵۰ دیقه تا استان ما راه داریم هر روز باید تو راه تبریز بمونیم 

شما چقد فاصله دارین تا استان ؟ اگه زیادم باشه خوابگاه دارن میتونین بمونین هم

نه امسال یه مصوبه اومد با پیمانیا برابر شد از شانس خوب ما ولی خب پیمانیا بعد چند سال رسمی میشن ک اخت ...

ن من سهمیه ندارم 

واقعا برابره یعنی الان ؟

اره خیلی سخت میشه ۴۰ ۵۰ دیقه تا استان ما راه داریم هر روز باید تو راه تبریز بمونیم  شما چقد فا ...

آموزش ک شهرستانی ه مثلا تو شهرستان خودتون میدن اگه آموزشگاه نداشت ک محتمل داره چون مال ما د فک کنم بدبخت ترین شهرستان گیلان باشه اون داره:) مال شماهم احتمالا داره نداشت هم یه شهرستان ک نزدیک باشه انتخاب میکنن 

اره خوابگاه شنیدم ولی فک نکنم اینجور جاها بدن چون تو شمال فاصله ها نزدیکه مثلا بیشتر برا جنوب ه ک فاصله ها زیاده رفت امد سخته من آموزشگاه شهرمون ندیدم چیزی شبیه خوابگاه داشته باشه ولی اونو شنیده بودم و دیده بودم

ن من سهمیه ندارم  واقعا برابره یعنی الان ؟

اره مصوبه اومده بود حقوق برابر بشه احتمالا اجرا بشه ولی یکم مزایا اونا بیشتره و وقتی رسمی هم بشن ک د قشنگ اختلاف میوفته الان دیگه کشور تحت فشاره همه کارای دولتی اکثرا قراردادی میگیرن ک پول کمتر بدن با مزایا

آموزش ک شهرستانی ه مثلا تو شهرستان خودتون میدن اگه آموزشگاه نداشت ک محتمل داره چون مال ما د فک کنم ب ...

خب اگ نزدیکه ک فاصله ها براتون چ بهتر 

من تا حالا نه دیدم نه شنیدم ک اموزشگاه بهورزی باشه تو شهرستانمون

اره مصوبه اومده بود حقوق برابر بشه احتمالا اجرا بشه ولی یکم مزایا اونا بیشتره و وقتی رسمی هم بشن ک د ...

از شانس ما باید قراردادی میش برای ما 

کاش پیمانی میبود 

شانس نداریم ک😑

یه نفر داشت میگف ۶ ماهه استخدام شده حقوقش ۶۲۰۰ هس  قراردادی بود

خب اگ نزدیکه ک فاصله ها براتون چ بهتر  من تا حالا نه دیدم نه شنیدم ک اموزشگاه بهورزی باشه تو ش ...

برا کدوم شهرستانید 

سرچ کنید احتمالا بیاد 

یا مثلا تو سایت دانشگاه تبریز برید بخش شهرستان تون ممکنه ارشیو عکساش باشه اینا خیلی احتمالش کمه نداشته باشه آموزشگاه بهورزی

از شانس ما باید قراردادی میش برای ما  کاش پیمانی میبود  شانس نداریم ک😑 یه نفر داشت میگ ...

اره خداروشکر حقوق قراردادی هم بد نیس ولی خب رسمیا مثلا ۸.۹ دریافتی شونه با اینکه کار برابری با ما انجام ممکنه بدن 

کلا یه ده سال پیشتر بدنیا میومد مملکت اینجوری نبود وضعش این مشکلات هم نبود تازه قدیما اینایی ک رفتن اکثرا زیر دیپلم ن 

شغلای دیگه مثه بانک ایناهم قدیما راحت تر بود و با مدارک غیر مرتبط