oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74198 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اخرش هشترود هوراند بود چاراویماق وسطای لیست بود من قره آغاچ اصلانمیبینم نمیدونم چیرو میگن دوس ... اره درست میگید من اشتباهی قره بلاغ فک کردم همونه دیدم کلی قره تو لیسته الان خیلی اسم شهرستاناتون سخته این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 چارواویماق اسم شهرستانه،اسم شهرش قره آغاج هست.هردو یکی هستند.قره آغاج هم مصاحبه اش قرار بوده میانه ا ... اهان باشه برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 اره درست میگید من اشتباهی قره بلاغ فک کردم همونه دیدم کلی قره تو لیسته الان خیلی اسم شهرستانا ... خخخ اره برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 خخخ اره به شما از شبکه بهداشت شهرستان گفتن نفر چندمید یا ازذلیست فهمیدید؟
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 به شما از شبکه بهداشت شهرستان گفتن نفر چندمید یا ازذلیست فهمیدید؟ لیست برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 انگار میگن اون درست نیست، کی گفته؟ برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 انگار میگن اون درست نیست، اونوق پس شمام اول نیستی یعنی وای چ بد شد ک برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 اونوق پس شمام اول نیستی یعنی وای چ بد شد ک یکی از بچه ها تو محل مصاحبه میگفت،ولی به من از شبکه بهداشت درمان شهرستان گفتن اول تویی،پسر بهورز روستامونم تو آزمون شرکت کرده بود اینم میگفت درسته.دیگه نمیدونم.تا جوابا بیاد از استرس میمیریم
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 یکی از بچه ها تو محل مصاحبه میگفت،ولی به من از شبکه بهداشت درمان شهرستان گفتن اول تویی،پسر بهورز روس ... ن درست نیس این مصاحبه شونده هارو به ترتیب درصد نمره صدا میکردن برن داخل حالا هر چی قسمت باشه اون میشه هر چی خدا بخاد اون میشه من دعا میکنم همه دربیان همه به خواسته هاشون برسن برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 ن درست نیس این مصاحبه شونده هارو به ترتیب درصد نمره صدا میکردن برن داخل حالا هر چی قسم ... مطمئنی مصاحبه شونده ها به ترتیب نمره میرفتن؟ان شاءالله
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 بچه ها من همسرم تو رای گیری شروت نکرد فقط خودم شرکت کردم بنظرتون مهمه ک اونم شرکت کنه؟
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 بچه ها من همسرم تو رای گیری شروت نکرد فقط خودم شرکت کردم بنظرتون مهمه ک اونم شرکت کنه؟ نه ربطی به ایشون نداره فقط شناسنامه خودتون مهر داشته باشه کافیه این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آسمانabee عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 823 نه ربطی به ایشون نداره فقط شناسنامه خودتون مهر داشته باشه کافیه خب خدارو شکر پس
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 خب خدارو شکر پس اره فقط روز مصاحبه چادر یادتون نره و ابنکه پرسیدن راهپیمایی رفتین بگید آره و یه چندتا نماز جمعه هم برید ک پرسیدن بگید اره و نحوه ادا کردنشم بلد باشید این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی