2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74201 بازدید | 1686 پست
عه پس برا شمام زیاده دو سه ماهی طول میکشه پس 

آره راستی درمورد حقوق از یه خانمی تازه بهورز شده بود پرسیدم گفت حکممون ۶ تومنه دریافتی ش نگفت دقیقا نمیدونم همنقدر میگیرن یا بدون کسری گفت ک کمتر میشه

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
آره راستی درمورد حقوق از یه خانمی تازه بهورز شده بود پرسیدم گفت حکممون ۶ تومنه دریافتی ش نگفت دقیقا ...

اره کمتر میشه 

عه تازه بهورز شده حکمش ۶ هس ؟ چ جالب 

من شنیدم اولش اکثرا حکمشون ۴ هس ک سه و دویست سیصد میگیرن بعد ۵ سال بیشتر میشه 

چن وقت بود بهورز شدن برا کدوم استان بودش؟

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره کمتر میشه  عه تازه بهورز شده حکمش ۶ هس ؟ چ جالب  من شنیدم اولش اکثرا حکمشون ۴ هس ک س ...

من روز مصاحبه از یکی پرسیدم بردارش دی98رفته سرکار میگفت حدود سه و نیم.بهورز ما که بهمن بازنشسته میشه ده تومن میگیره

اره کمتر میشه  عه تازه بهورز شده حکمش ۶ هس ؟ چ جالب  من شنیدم اولش اکثرا حکمشون ۴ هس ک س ...

قراردادی هم بود یعنی کمترین گفت اونایی رسمی ن سه چهار تومن بیشتر میگیرن برا مازندران بود یه سال بود حکمش خورده بود 

الان دیگه کمتر از ۴ ممکن نیس چون حداقل حقوق وزرات کاره

من روز مصاحبه از یکی پرسیدم بردارش دی98رفته سرکار میگفت حدود سه و نیم.بهورز ما که بهمن بازنشسته میشه ...

اون زنه هم میگفت رسمیا نزدیک ده میگیرن 

نمیدونم اون چجوری ۳.۲ میگیره چون منن چندجا شنیدم همین ۵.۶ بوده سنوات موثر هس ولی فک نکنم درحد ۴ تومن اختلاف بندازه رسمیا بعد یکی دو سال فک کنم نزدیک ۸.۹ بگیرن قراردادی یکی دوتومن کمتر مردا خب یه ذره بیشترن

آره آخرش بود منم دیدم

اخرش هشترود هوراند بود 

چاراویماق وسطای لیست بود من قره آغاچ اصلانمیبینم نمیدونم چیرو میگن دوستمون 

حالا به هر حال 

بازم صبر میکنیم 

چاراویماق همون قره آغاجه دیگه.تو لیست هست

چاراویماق وسطای لیست بود ک صد در صد انجام شده 

چون به ترتیت حروف اولفبای شهرستانا انجام میدادن 

حالا به هر حال 

صبر میکنیم

اخرش هشترود هوراند بود  چاراویماق وسطای لیست بود من قره آغاچ اصلانمیبینم نمیدونم چیرو میگن دوس ...

چارواویماق اسم شهرستانه،اسم شهرش قره آغاج هست.هردو یکی هستند.قره آغاج هم مصاحبه اش قرار بوده میانه انجام بشه،قره آغاج و هشترود نزدیک هم هستن و توخیلی چیزها مشترکن