oopss مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 عنوان بهورزی | مشاهده متن کامل بحث + 74201 بازدید | 1686 پست سلام کسی آزمون بهورزی شرکت کرده (گیلان)نتیجه ش اومده باشه اگه استان های دیگه هم هستین جواب اومده مصاحبه اومده ممنون میشم بگید تو مصاحبه ازتون چی پرسیدن و اگه بهورز هستین درمورد شغل توضیح بدین این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 1400/02/29 | 23:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 نه اون پارتیش هرچقدر هم زیاد باشه اختلاف جزئی ایجاد میکنه و ممکنه مثلا نقطه ضعفی داشته باشید بولد کن ... ان شاءالله،بله باید برای گزینش بخونم.فعلا دو روز به خودم استراحت دادم
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 ان شاءالله،بله باید برای گزینش بخونم.فعلا دو روز به خودم استراحت دادم خوبه ایشالا موفق باشید این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 بچه ها کسی خبر جدیدی نداره؟ سلام ن هیچ خبری نیس 😣منم خیلی دلم میخاد زودی یه خبری بدن راحت شیییم فقط از انتظار زنگ اینا زدی شما بپرسی ؟ برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 بچه ها کسی خبر جدیدی نداره؟ منم خبری ندارم این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
maryam1mohammadi عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 127 سلام ن هیچ خبری نیس 😣 منم خیلی دلم میخاد زودی یه خبری بدن راحت شیییم فقط از انتظار ز ... نه.میگن هنوز معلوم نیست.حداقل زمانش مشخص بود آدم برنامه میرخت،
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 نه.میگن هنوز معلوم نیست.حداقل زمانش مشخص بود آدم برنامه میرخت، دقیقا راستی من لیست رو نگا کردم اصلا قره آغاچ نبود از کجا میگی این هفته مصاحبه ی قره آغاچ هس؟ کلا تموم شده مصاحبه ها خدا کنه ابن هفته یا هفته بعد بگن نفرات اصلی و ذخیره رو برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 دقیقا راستی من لیست رو نگا کردم اصلا قره آغاچ نبود از کجا میگی این هفته مصاحبه ی قره آغ ... از مصاحبه تون چقدر گذشته تا الان؟ این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 از مصاحبه تون چقدر گذشته تا الان؟ من ۱۹ اردیبهشت رفته بودم این هفته ک گذشت کلا تموم شده مصاحبه شونده ها برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 من ۱۹ اردیبهشت رفته بودم این هفته ک گذشت کلا تموم شده مصاحبه شونده ها اوه خیلی وقته ک چقدر طولانی این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 اوه خیلی وقته ک چقدر طولانی اره خیلی وقته منتظرم تعداد متقاضی خیلی خیلی زیاد بود برا همون اینقد طول کشید برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 اره خیلی وقته منتظرم تعداد متقاضی خیلی خیلی زیاد بود برا همون اینقد طول کشید تو اطلاعیه چند نفر میخواست استانتون؟ این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 تو اطلاعیه چند نفر میخواست استانتون؟ برا کل استانو ک نمیدونم منطقه من یه نفر برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
oopss مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 832 برا کل استانو ک نمیدونم منطقه من یه نفر چک کردم حدود ۱۹۶ تا بوده ما نزدیک ۲۲۶ نفر میخواست احتمالا ما خیلی بیشتر هم طول میکشه نتیجه تازه اگه بگیرن این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
آنه_شرلییییییی عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1548 چک کردم حدود ۱۹۶ تا بوده ما نزدیک ۲۲۶ نفر میخواست احتمالا ما خیلی بیشتر هم طول میکشه نتیجه تازه اگه ... عه پس برا شمام زیاده دو سه ماهی طول میکشه پس برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘