من سه سال و نیم ازدواج کردم..تو عقد متوجه شدم شوهرم معتاده میخواستم جدا شم اما کسی پشتم نبود دوباره باز مجبور شدم باهاش بمونم. بعد دوسال عقد با کلی راه حل و ترفند شوهرم ترک کرد .بعد یکسال از ترکش که چیزی ندیدم باردار شدم الان ۶ ماهه باردارم .چندروزه باز متوجه شدم میکشه .خیلی بو میده بهشم میگم میگه من از کسی نمیترسم بخوام بکشم جلوت میکشم. تو جیبشم بی تی پیدا کردم اما هرچی میگم قبول نمیکنه .چندوقته تو گوشی عکس و فیلم پ.و.ر.ن میبینه تا ناراحتم میشم میگه تو شکاکی تو بد دلی مگه دیدن اینا چیه .چندوقته حتی رابطه هم قطع شده .محبتی نداره .به نظرتون بهترین راه برای مشکلم چیه.
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
۲۲..کسی پشتم نیست ولی تا چندوقت دیگه خود همسرم یه خونه بنامم میکنه .میتونم روش حساب کنم ولی بچم چی
چاره ای نیست فعلا ک بارداری زیاد ب خودت فشار نیا مطمعن باش ماله خودشه ولی زیاد چیزی نگو فعلا بزار حداقل خونه رو بزنه ب اسمت ک ی پشتوانه ای داشته باشی
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم