2777
2789
عنوان

جدایی .اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اونموقع جدا میشدم اینهمه عذاب نمیدیدم چه کنم وقتی گفتم طلاق بابام و داداشم زدن بهم که بی ابرو نب ...

الان چی انگ بی ابرویی بهت نمیزنن  یا بازم یه تلاش کن که شوهرت ترک کنه

هیچی اسی بهترین کارطلاقه ولی اگه شرایطشونداری باید صد درصد بیخیالباشی وگرنه مثه من عمرت به بادرفته و ...

خب نه کسی پشتمه همم بچم دختره اونم نوزاد چیکار کنم نمیتونم دل بکنم ازش

خب بخاطر دخترم بعدا هم بخوام جدا شم نمیزارن پس باید درستش کنم

اگ نشد چی ی درصد ب اینم فکر کن نمیتونی تا آخر عمرت بسوزی 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
خب بخاطر دخترم بعدا هم بخوام جدا شم نمیزارن پس باید درستش کنم

نمیذارن یعنی چی؟ تو همون عقد باید جدا میشدی از این آدم. چرا نیاز به اجازه و حمایت بقیه داری برای انجام یه کار؟؟؟ فعلا تو دوران بارداری مجبوری تو خونه خودت بمونی تا بچه به دنیا بیاد. تو همین دوران هم سعی کن شوهرتو درست کنی ببری ترک کنه مشاوره ببریش اخلاقش درست شه. اگه تا بعد از زایمان هنوز درست نشده بود مهریه تو میذاری اجرا و درخواست طلاق میدی. 

حالا مطمئن هستی به نامت میکنه خونه رو کاش بچه دار نمیشدی

اره مطمئنم تا شهریور بنامم میکنه چون خودش یه مشکلی داره نمیخواد به اسم خودش باشه .چندبارم گفته خونه رو به اسمت میکنم .از خانوادشم خیری ندیده که بخواد به اسم اونا بزنه

الان چی انگ بی ابرویی بهت نمیزنن  یا بازم یه تلاش کن که شوهرت ترک کنه

همین دیگه منم موندم ولی خانوادم میدونن اگه بخوام جدا شم پیششون نمیرم برا همین تلاش میکنن زیاد به مشکلا فکر نکنم