من سه سال و نیم ازدواج کردم..تو عقد متوجه شدم شوهرم معتاده میخواستم جدا شم اما کسی پشتم نبود دوباره باز مجبور شدم باهاش بمونم. بعد دوسال عقد با کلی راه حل و ترفند شوهرم ترک کرد .بعد یکسال از ترکش که چیزی ندیدم باردار شدم الان ۶ ماهه باردارم .چندروزه باز متوجه شدم میکشه .خیلی بو میده بهشم میگم میگه من از کسی نمیترسم بخوام بکشم جلوت میکشم. تو جیبشم بی تی پیدا کردم اما هرچی میگم قبول نمیکنه .چندوقته تو گوشی عکس و فیلم پ.و.ر.ن میبینه تا ناراحتم میشم میگه تو شکاکی تو بد دلی مگه دیدن اینا چیه .چندوقته حتی رابطه هم قطع شده .محبتی نداره .به نظرتون بهترین راه برای مشکلم چیه.
خب بخاطر دخترم بعدا هم بخوام جدا شم نمیزارن پس باید درستش کنم
اگ نشد چی ی درصد ب اینم فکر کن نمیتونی تا آخر عمرت بسوزی
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
خب بخاطر دخترم بعدا هم بخوام جدا شم نمیزارن پس باید درستش کنم
نمیذارن یعنی چی؟ تو همون عقد باید جدا میشدی از این آدم. چرا نیاز به اجازه و حمایت بقیه داری برای انجام یه کار؟؟؟ فعلا تو دوران بارداری مجبوری تو خونه خودت بمونی تا بچه به دنیا بیاد. تو همین دوران هم سعی کن شوهرتو درست کنی ببری ترک کنه مشاوره ببریش اخلاقش درست شه. اگه تا بعد از زایمان هنوز درست نشده بود مهریه تو میذاری اجرا و درخواست طلاق میدی.
حالا مطمئن هستی به نامت میکنه خونه رو کاش بچه دار نمیشدی
اره مطمئنم تا شهریور بنامم میکنه چون خودش یه مشکلی داره نمیخواد به اسم خودش باشه .چندبارم گفته خونه رو به اسمت میکنم .از خانوادشم خیری ندیده که بخواد به اسم اونا بزنه