2777
2789
عنوان

جدایی .اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 36 پست
یه معتاد ازنظرمن حتی اگه ترگم کنه هیچ وقت نمیتونه زندگی عادی داشته باشه خاکتوسرهرچی مفنگی یه 

واقعا مخصوصا همسرش همش یه ترسی تو وجودشه ای کاش مشکلی نداشتم و باردار نمیشدم دلم برا بچم میسوزه ..حداقل معتاد باشن کار دیگه ای نکنن باز میشه ترکشون داد ادعا دارن هوار هوار .من خیلی تحملش کردم ولی اصلا درک نداره که زندگیمونو خراب نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مطمئنم تا شهریور بنامم میکنه چون خودش یه مشکلی داره نمیخواد به اسم خودش باشه .چندبارم گفته خونه ...

پس سعی کن تا اون موقع با سیاست رفتار کنی که خونه رو به نامت بکنه خیلی مهمه

چون میگی کسی حمایتت نمیکنه میگم

تهش هیچی نیست باور کن....
ولی با بچه نوزاد جدایی نمیشه .دیگه حتی سقطم نمیشه چون قلب داره بدنش تشکیل شده

بچه ات رو تنهایی بزرگ کنی و سرپرستیش ب عهده بگیری اگ بخواد ترک نکنه بهتره اینجوری ذره ذره تا آخر عمرت آب میشی خونه رو بزار بزنه ب اسمت، البته تا جایی میتونی تلاش کن ک بشه چون قبلا تونسته ترک کنه اگ بخواد بازم میتونه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
واقعا مخصوصا همسرش همش یه ترسی تو وجودشه ای کاش مشکلی نداشتم و باردار نمیشدم دلم برا بچم میسوزه ..حد ...

داماد شوهرم اینا  ی جای خیلی مهم سرکار بود و پست خیلی بالا ک نمیخوام اینجا بگم ی دفعه معتاد شد از کار اخراجش کردن، زن‌ هم اومد نشست گفت طلاق میخوام با سه بچه شوهره مجبور شد ترک کرد آلان هم ده سال از ترکش گذشته دیگه خودش کمک اینایی ک معتاد شدن میده و ترکشون میده 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم