من سه سال و نیم ازدواج کردم..تو عقد متوجه شدم شوهرم معتاده میخواستم جدا شم اما کسی پشتم نبود دوباره باز مجبور شدم باهاش بمونم. بعد دوسال عقد با کلی راه حل و ترفند شوهرم ترک کرد .بعد یکسال از ترکش که چیزی ندیدم باردار شدم الان ۶ ماهه باردارم .چندروزه باز متوجه شدم میکشه .خیلی بو میده بهشم میگم میگه من از کسی نمیترسم بخوام بکشم جلوت میکشم. تو جیبشم بی تی پیدا کردم اما هرچی میگم قبول نمیکنه .چندوقته تو گوشی عکس و فیلم پ.و.ر.ن میبینه تا ناراحتم میشم میگه تو شکاکی تو بد دلی مگه دیدن اینا چیه .چندوقته حتی رابطه هم قطع شده .محبتی نداره .به نظرتون بهترین راه برای مشکلم چیه.
یه معتاد ازنظرمن حتی اگه ترگم کنه هیچ وقت نمیتونه زندگی عادی داشته باشه خاکتوسرهرچی مفنگی یه
واقعا مخصوصا همسرش همش یه ترسی تو وجودشه ای کاش مشکلی نداشتم و باردار نمیشدم دلم برا بچم میسوزه ..حداقل معتاد باشن کار دیگه ای نکنن باز میشه ترکشون داد ادعا دارن هوار هوار .من خیلی تحملش کردم ولی اصلا درک نداره که زندگیمونو خراب نکنه
ولی با بچه نوزاد جدایی نمیشه .دیگه حتی سقطم نمیشه چون قلب داره بدنش تشکیل شده
بچه ات رو تنهایی بزرگ کنی و سرپرستیش ب عهده بگیری اگ بخواد ترک نکنه بهتره اینجوری ذره ذره تا آخر عمرت آب میشی خونه رو بزار بزنه ب اسمت، البته تا جایی میتونی تلاش کن ک بشه چون قبلا تونسته ترک کنه اگ بخواد بازم میتونه
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
واقعا مخصوصا همسرش همش یه ترسی تو وجودشه ای کاش مشکلی نداشتم و باردار نمیشدم دلم برا بچم میسوزه ..حد ...
داماد شوهرم اینا ی جای خیلی مهم سرکار بود و پست خیلی بالا ک نمیخوام اینجا بگم ی دفعه معتاد شد از کار اخراجش کردن، زن هم اومد نشست گفت طلاق میخوام با سه بچه شوهره مجبور شد ترک کرد آلان هم ده سال از ترکش گذشته دیگه خودش کمک اینایی ک معتاد شدن میده و ترکشون میده
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم