2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 39 پست
بعد چیکار کردی شما ؟

برگشتش از دماغش در اوردم 😁😁😁😁😁

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم هر جا میخواهیم بریم میگه با پدر و مادرم منم دوست دارم تنها برم همسرم آدم خوبیه دلم نمیاد دلش بشکنه🤕

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

واقعا غیر قابل تحمله آدم میمونه چی بگه

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
خوب کردی بخدا 

بعده اون داداشاش مادرشونو بردن مسافرت باز ولي شوهره من جرات نكرد بره 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

خوب کردی بخدا 

ب نظرم بهترین کار اینه اصلااا ب روی خودت نیاری اونجوری میگه حرصش دادم عین خیالت نباشه بیشتر دق میخوره میگه خوش میگذرونده من نبودم

اگه شوهر من بود این کارو میکردم مهمونی میگرفتم خرید میرفتم اوووه کلی کار تازه برمیگشت میگفتم چ زود اومدی 

۳۶ سال شوهر ۳۷

سنشم جوری نیست بگیم تو اوج جوونیه لجبازی داره.

مادرش و پدرش چطور قبول کردن بدون شما بیاد

یه بحثی شده بینتون قرار نبود همه بفهمن و حالا که فهمیدن اینقدر بی تفاوت و بی مسئولیت باشن. واقعا نگران زندگی بچشون نیستن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...