2777
2789
عنوان

مسافرت

399 بازدید | 39 پست

دوستان ما تازه یکساله ازدواج کردیم همسرم با من دعوا کرد پدر و مادرش رو برد مسافرت 

الان من باید چیکار کنم به نظرتون؟

توی این یک سال حتی یه بار هم منو سفر نبرد 

خدایی نکرده کرونا که گرفتن جمع میکنن مسافرتاشونو نگران نباش

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای چی قبل ازدواج مشاوره نمیرید که از ازدواجای این شکلی جلوگیری کنید

الان اصلا بچه دار نشید و برید پیش مشاوره ببینید مشکلاتتون قابل حل هستن یا نه

مگه میشه آدم سال اول ازدواجش که بهترین سال هست اصلا مسافرت نره

ياده دو سال پيشم افتادم شوهرم مادرو خواهرشو با داداشاش بردن مسافرت من تنها موندم خونه

دليله نرفتنمم اين بود مادرش دوست داره پسراش ببرنش فقط

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

عزیزم برای چی قبل ازدواج مشاوره نمیرید که از ازدواجای این شکلی جلوگیری کنید الان اصلا بچه دار نشید ...

تا الان به خاطر کرونا ولی مادرش تا بهش گفت مرخصی بگیر بریم سفر گرفت