2777
2789
عنوان

نمیدونم باردارم یانه نی نی سایت

210 بازدید | 12 پست

سلام نوک سینه هام سفت شدن درد میکنن دورشم یکم پف کردن حس میکنم سنگین شدن تو اقدامم هستم یه هفتم مونده به پریودیم .میشه کسایی که باردار شدن علاعمشونو بگن .

تعداد رای : 5
نظرسنجی
۳
2
40%
۱
3
60%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی ب علائم نداره .. علائم پریودی و بارداری تقریبا مثل همن

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

سلام عزیزم انشالله هر چی خیره و صلاحته بشه و هرچی دلت میخواد باشه

از هر آدمی متفاوته من یکی خودم بچم دختر بود هیچ علائمی نداشتم و وقتی دوماه پریود نشدم متوجه شدم باردارم ب شدت هم زیبا و زرنگ و مهربون بودم دست و دلباز 

آزمایش بتا بده 

برای آرامش و از دست ندادن عزیزام یه دعا کنید 
از دیشب تا الان ۵بار این سوال و پرسیدی خب بزار موعدت بشه متوجه میشی باردار هستی یا نه

😂😂😂😂😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒