2777
2789
عنوان

این حق من نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 47 پست
نمیدونن مامانم همیشه بهشون میگه اگه منو میخواین بهش کاری نداشته باشین حتی یه شب مامانم ب حالم گریه ک ...

حتما چیزی هست واقن درک نمیکنم نرمال نیستن چرا باید دیوونه بازی در آرن؟؟

حالا چطوری میخای اختیارتو بگیری دست خودت؟

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بره کلاس دفاع شخصی ایندفعه زر زد یه دونه بزنه طرف بشین سرجاش

نمیشه متاسفانه نمیشه  من دیدم  که نمیشه

بعضی وقت ها آنقدر دلت میگیرد که به خدا هم میگی توروخدا😔 من  درست توی همین موقعیتم

من ازداداشام خیلی دلخورم یه اتفاقایی واسشون افتاده ک اصلا قابل جبران نیس حس میکنم خداداره جواب کارایی که بامن کرده رو داره میزاره کف دستشون ولی من اینو نمیخوام فقط،میخوام یکم مثل بقیه دخترا باشم 

حتما چیزی هست واقن درک نمیکنم نرمال نیستن چرا باید دیوونه بازی در آرن؟؟ حالا چطوری میخای اختیارتو ب ...

ابجی من واقعا نمیدونم چشه ازوقتی بچه بودم باهام اینجوری بودن یه روز،منو تو حیات باسیم برق میزنه شوهر خواهرمنو نجات میده حتی میخواس منو باخودش ببره مامانم نزاشت 

یه شوهر براش بیاد از اون خونه ببرتش

انشالله که بهترین همسر گیرش بیاد  و جبران بشه براش

بعضی وقت ها آنقدر دلت میگیرد که به خدا هم میگی توروخدا😔 من  درست توی همین موقعیتم
یه شوهر براش بیاد از اون خونه ببرتش

ازوقتی داداشامو اینجوری دیدم میترسم شوهرکنم متنفر شدم قسم خوردم ازدواج نکنم یکی دوستم داشت خیلی خوب بود منم بخاطر خودش،ردش کردم نخواستم کسی دیگه بیاد توزندگیم مثل من تباه بشه میترسیدم خانواده خودشو باخانواده من مقایسه کنه

نمیدونم یکی گفت کمکت میکنم اشناداره

خداکمکت کنه عزیزم

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
ابجی من واقعا نمیدونم چشه ازوقتی بچه بودم باهام اینجوری بودن یه روز،منو تو حیات باسیم برق میزنه شوهر ...

وات د فااک آخعع 

این بار زنگ بزن اورژانس اجتماعی 

اونجا نمون سهی کن یجوری بری اونا دیوونه ان

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..