2821
2789
عنوان

این حق من نیس

346 بازدید | 47 پست

💔بازحمت های فراوون منو مامانم ی کمد گرفتیم واسه خودم داداش بزرگم همش،بهم گیر میده میگه چرا کمد گرفتین یادمه یه مانتو خواستم بخرم ب مامانم گفت این مانتو میخواد چیکار نگیر براش هیچی،نگفتم خونشو اسباب کشی کرد خواستم برم کمک کنم بازنداداشم رفتم خونشون جلو روم گفت چرا ب هرکسی میگی،بیا💔لااقل جلوی من نمیگفت بعد زنداداشم گفت من این کفشارو نمیخوام مال تو داداشم عصبانی شد گفت چرا هرچیزی رو واسه هرکسی میدی انگار من اصلا خواهرش،نیستم 💔من ازبچگی تاالان اصلا باهاش حرف نمیزنم هرچی عم میگیرم اونام میرن امروزم رفتم واسه خونه خرید کنم منو تعقیب کرد دوس داره یه خطایی ازم سربزنه تاحسابی دلشوروم خنک کنه ب مامانم میگه اینو اصلا نزار بره بیرون من سه سال کامل توخونه حبس بودم گفتم شاید اخلاقش،بهتر بشه بهتر،نشد ک هیچ بدترم شدوقتی یچیزی میخرم میزارم یخچال بدون اجازه میاد برمیداره میبره خونش،من وقتی داداشم افتتد زندان النگومو فروختم ک باپولش سندو بگیریم ازادش کنیم تاحالا پولمو نداده یه تومن بزور ازش،گرفتم 💔بخدا من هیچ پولی ازش،نمیخوام فقط،میخوام دست ازسر منومامانم برداره همه داداشام بامن اینجوری هستن امروز،واسه داداشم رفتم عینک باهندزفری گرفتم باگردو گرفتم تقویت بشه باخوشحالی اومدم خونه چند دقه بعد اومدم کنارش،نشستم منوهل داد زد توسرم گفت توگوشیم نگاه نکن ازداداش،دیگم براتون نگم باچکش زد توسرم همه اشپزخونه روخون گرفت مامانم گفت به امبولانس زنگ بزن،زنگ نزد فرار کردم منم رفتم دادگاه شکایت کنم مامانم خیلی اصرار منم دلم واسه مامانم سوخت پس برگشتم دکترم نرفتم ولی خدا اونقدر منو قوی کرد حتی غش،نکردم دوتاداداشام ازم معذرت خواهی کردن بخشیدمشون ولی دوباره تکرار میکن خشونشون رو تازه تو جمع های فامیلی میگن من ابجیمو اینجوری باچکش،زدم همه فامیلامم میخندن انگار مترسکم واسشون هرکاری،دلشون بخواد سرم میارن فقط مامانم باهام خوبه ...💔💔یڪی ازغریبه ها ک ازحالو روزم خبر داره گفت من کمکت میکنم اختیارت دسته خودت باشه اسمشو گفت خوب یادم نیس    فقط،اومدم دردو دل کنم دلم یکم پربود😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودت بلند شو برو سرکار  داداشتم حرفی زد میتونی بگی زر نزن پول خودمه

شهیدم میکنه اینکارو یبار کردم  نزدیک بود شهید بشم من گیتار زدن خیلی علاقه دارم همه پولامو جمع کردم گیتار گرفتم رفتم دوجلسه کلاسش گیتارو شکوند گفت دیگه نمیری 

خدا کمکت کنه خب دلیلش چی میتونه باشه؟الکی باهات بدن؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
خودت بلند شو برو سرکار  داداشتم حرفی زد میتونی بگی زر نزن پول خودمه

حالتوتخوبه؟به این داداشا بگه زر نزن؟خب بیچاره میکشن

بعضی وقت ها آنقدر دلت میگیرد که به خدا هم میگی توروخدا😔 من  درست توی همین موقعیتم
چشونه دقیقا  ؟؟؟ چرا باهات اینطوری رفتار میکنن؟؟ مگه اسیر گرفتن؟؟ به چه حقی آخه

نمیدونن مامانم همیشه بهشون میگه اگه منو میخواین بهش کاری نداشته باشین حتی یه شب مامانم ب حالم گریه کرد گفت خیلی دلم میسوزه تورو تواین وضعیت میبینم