دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
اینترنت غلط کرده تو ۱هفته ک ایدز علائم نداره گاها تا آخر عمرتم علائم نداره
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
وا بیخی بابا توروخدا...توام مثل منی ولی من دیگه ب فکرای مزخرفم بها نمیدم😕
اول اینکه ی صلوات مهمونم کن آاااا قربونت ... بعداینکه لایکم نکن عزیز من مرسییییی ازت ... واینکه علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم ... و و و عاشق خونوادمو پسرمو شوهرمم... درون گرایی مزخرفی دارم همش فکرای چرت پرت تو سرمه ... تو برخورد اول همه میگن خیلی بامزوشیرینم ... دیگه اینکه نی نی یار کاربری سوممه ولم کن دیگه شماره ندارم... وووو در آخررر ❤شکرت خدای قشنگم❤