2777
2789
عنوان

ازیه خصلت شوهرم خیلی بدم میاد

285 بازدید | 18 پست

فرستادمش شیر بخرم ماست ببندم رفته از لبنیاتی پرسیده ماست چطورمیبندن انگارمن خودم بلدنیستم باید ازاون بپرسه یا چیزای دیگه که میخره میپرسه انگار ماخودمون تاحالا ندیدیم ونخوردیم

میخواد مطمئن بشه و بهترین روش رو یاد بگیره

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواد مطمئن بشه و بهترین روش رو یاد بگیره

اینکه منو قبول نداره وعکرمیکنه بهترین روش روبقیه بایدبگن رواعصابمه مثلا یاروگفته نشاسته بریز توش سفت شه اینو ماتقلب توماست بستن وعیب ماستای بازارمیدونیم حالا این به من تجویزش میکنه

😂فکرکنم دوست داره صحبت کنه شوهرمنم بعضی وقتایه ساعت صحبت میکنه مخصوصااگه بره مغازه ادکلن

اینم هست کلا سرش دردمیکنه وایسته بامردم حرف بزنه ازاین خصلتشم خوشم نمیاد

اینکه منو قبول نداره وعکرمیکنه بهترین روش روبقیه بایدبگن رواعصابمه مثلا یاروگفته نشاسته بریز توش سفت ...

میدونم عزیزم

یه بار درست کن نشاسته هم بیشتر بزن ولی بگو همون اندازه زدم ببینه چقدر طعم ماست بد میشه ، بعد دیگه کار خودت رو بکن

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
میدونم عزیزمیه بار درست کن نشاسته هم بیشتر بزن ولی بگو همون اندازه زدم ببینه چقدر طعم ماست بد میشه ، ...

بهش میگم نشاسته چاق میکنه چرابزنم به ماست میگه حالاتوهمه چی میخوری چاق میشی اینم روش😡

میدونم عزیزمیه بار درست کن نشاسته هم بیشتر بزن ولی بگو همون اندازه زدم ببینه چقدر طعم ماست بد میشه ، ...

به شوهرمن باشه ترازو مثقالی میزاره مقدارنشاسته شو اندازه بگیره .بخوربرو بابا دوساعت دیگه دفع شده این گیرا چیه که میدی😤

کلا شغل فروشندگی سخته بعضی وقت ها اعصابشون خورده حوصلشون نمیکشه جواب مشتری هم بدند میگند برو گوگل ببین دست از سرمون بردار داره پول جنس میده پول مشاوره اش که نمیده حالا طرف بره پیش دکتر یا مشاوره یک ربع باهاش حرف بزنه خداتومن میگیره

مث مامان من مثلا فکر کن مربا رو خاله م از مامانم یاد گرفته

مربا میپزه زنگ میزنه ازون میپرسه

یا کیک میپزه زنگ میزنه زنداییم

انگار بار اوله

اونقدر حرص میخورم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

2790
2778
2791
2779
2792