2777
2789
عنوان

بچه دوم

169 بازدید | 28 پست

ی پسره7ساله دارم دوس دارم یکی دیگه بیارم ولی خیلی دودلم چون هم پسرم امسال کلاس اول میره میترسم ضربه بخوره البته همسرم میگه حواسم بهش هست کمک میکنم و مشکل دومم اینه ک توی حاملگی ویارهای خیلی وحشتناکی دارم همش سرم و آمپول باید بزنم خیلی دودل و نگرانم نمیدونم چیکار کنم موندم البته نمیخام تفاوت سنیشون هم دیگع از این بیشتر بشه خیلی پشیمونم ک چرا زودتر اقدام نکردم😩

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما فقط یه بار باردار بودید. معلوم نیست ویار بارداری بعدیتونم شدید باشه که

درباره اختلاف سنیشون هم باز بهتر از اینه که پسرت تک فرزند بمونه...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
باید زودتر بفکر می‌شدی تا کلاس اول پسرت بچه سه چارساله میشد

آررره خیلی پشیمونم خیلیا بهم گفتن ولی من گوش نکردم😩😩

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

چندسالته

همسن شمام

من سه ماهه که باردار نشدم سر بچه اول با اولین اقدام باردار شدم حتما اقدام کن از خدا کمک بخواه سختیها ...

یعنی میگید به خاطر زیاد شدن سنتون هست که سه ماهه باردار نشدید؟🙁

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
یعنی میگید به خاطر زیاد شدن سنتون هست که سه ماهه باردار نشدید؟🙁

منم برای بارداری اولم با اولین اقدام باردار شدم

آررره خیلی پشیمونم خیلیا بهم گفتن ولی من گوش نکردم😩😩

من پسرم مدرسه رفت دخترم چهار سالش بود ولی الان دخترم هشت سالشه اشتباه کردم زودتر سومی رو نیاوردم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
وای من الان پسرم ۲ سالشه دقیقا تا ۶ ۷ سالگیش بچه نمیخوام  چون ویارهای نابود کننده داشتم گفتم ب ...

آقا مگه همه بارداریا مثل هم هست؟

من همینجا اینو فهمیدم که ویار بارداری یه مادر برای بچه های مختلفش فرق میکنه. حتی به جنسیت بچه هم مربوط نیست