2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 28 پست
وای ویار وحشتناکه پسرتم کلاس اول باشه نتونی بهش برسی سخت میشه

دقیقا یکی از دغدغه های اصلیم همینه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

آقا مگه همه بارداریا مثل هم هست؟ من همینجا اینو فهمیدم که ویار بارداری یه مادر برای بچه های مختلفش ...

نه همه بارداری ها شبیه نیستن شاید ویار نداشته باشم اصلا . اما من به جنبه بدش فکر میکنم متاسفانه

قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه همه بارداری ها شبیه نیستن شاید ویار نداشته باشم اصلا . اما من به جنبه بدش فکر میکنم متاسفانه

منم دقیقا مث شما بخدا انقدر ک از ویار میترسم از زایمان نمیترسم

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من دخترم چهارسالشه هشت ماه دومی رواقدام بودم فکرنکن سری میگیره ایندفعه شایددیرگرفت بعدم بارداری بابارداری فرق داره من سردخترم اصلا نفهمیدم این تازه هشت هفتمم داره پدرمودرمیاره همین امشب اقدام کن

دقیقا. ان شاالله که نخواهی داشت. به نتیجه شیرینش و اینکه خیلیا منتظرن فکرکن اسون میشه. من خودم تجربه اشو نداشتم ولی عجیبه برام یعنی ویار حتی از زایمان هم میتونه سختتر باشه؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
وای من الان پسرم ۲ سالشه دقیقا تا ۶ ۷ سالگیش بچه نمیخوام  چون ویارهای نابود کننده داشتم گفتم ب ...

زودتر بیار من اگه برگردم عقب دوسالش شد سریع میاوردم چقدر دکتر بهم گفت منم ویارم وحشتناک بود هفته ای دوبار زیر سرم بودم ولس خدا کمک میکنه

دقیقا. ان شاالله که نخواهی داشت. به نتیجه شیرینش و اینکه خیلیا منتظرن فکرکن اسون میشه. من خودم تجربه ...

بله واقعا ویار خیلی وحشتناکه خیلییییی

زودتر بیار من اگه برگردم عقب دوسالش شد سریع میاوردم چقدر دکتر بهم گفت منم ویارم وحشتناک بود هفته ای ...

خیلی میترسم خیلی دودل ونگرانم چندماهه دارم فکر میکنم وهنوز ب نتیجه نرسیدم

بله واقعا ویار خیلی وحشتناکه خیلییییی

ان شاالله خدا کمک کنه. چی بگم والا😓 ولی بازم فکرمیکنم به اینکه بچه تک نباشه و درآینده خانواده سوت و کور نباشه تحملش بی ارزه. تازه یه جیزی هم هست که قطعی نیست. خدارو چه دیدی شاید بارداری راحتی رو در پیش داشته باشی

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
منم دقیقا مث شما بخدا انقدر ک از ویار میترسم از زایمان نمیترسم

دقیقاااا 

من هنوزم میگم بدترین دوران زندگیم و بچه دار شدن فقط ویار بود که منو داغون کرد 

نه زایمان و شیر دهی و بی خوابی

دقیقا. ان شاالله که نخواهی داشت. به نتیجه شیرینش و اینکه خیلیا منتظرن فکرکن اسون میشه. من خودم تجربه ...

بلهههه برای من ویار از همه چی بدتر بود . زایمان و بی خوابی توش هیچ بود به خدا

زودتر بیار من اگه برگردم عقب دوسالش شد سریع میاوردم چقدر دکتر بهم گفت منم ویارم وحشتناک بود هفته ای ...

واقعا ؟ شما الان اوردی دومی رو ؟ 

خیلی سخته اخهههه😩

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز