2777
2789
عنوان

سطح اجتماعی و مالی در ازدواج

131 بازدید | 18 پست

بطور کلی توی مسئله ازدواج ترجیح میدید که همسرتون از لحاظ جایگاه اجتماعی سواد مالی یا هرچیزی توی چه وضعیتی باشه؟ 

همسان باشید بالاتر یا پایین تر باشه؟ 

اگه امکانش هست بگید متاهل یا مجرید و شرایط خودتون و همسرتون بگید

ممنون. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلوم نیست در اینده چی پیش میاد ادم ممکنه به کسی علاقمند بشه که فرق میکنه ولی در کل اگه شرایط هردو طرف تقریبا شبیه هم باشه یا طرف کمی پایین تر باشه و همدیگررو درک کنن خوبه ولی خب فعلا تو این اوضاع کسی به این چیزا فکر نمیکنه و طرفو چون کمی پول داره به این راحتی رد نمیکنن حالا هرچی میخواد باشه

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.

مجردم ، با کسی دوست بودم که باباش بهش هزارتومن‌هم‌ نمیداد نه اینکه لج کنه کلا مدلش بود که فک میکرد پسر از ۱۸ سالگی دیگه به خودش مربوطه وضع زندگیش... و در مجموع هم وضع مالی خانوادش از خانواده من پایین تر بود خیلیم پاش موندم تو ۴ سال دوستی ماشین نداشت هرجا میخواستیم بریم با ماشین من میرفتیم منتیم ندارما آخرشم ماشین خوبی گرفت ولی واسه همه خواسته هام و زندگی خوب باید خیلی صبر میکردم و خودشم باید خیلی جون میکند واسه هرچی میخواست بهش برسه صبح تا شب سر کار از سلامتی و درس و من و خودش همه‌چی میزد و کار میکرد

اگر خودت شاغلی و دستت جلو کسی دراز نیست میتونی بسازی با وضع همسر ولی من اون بازه شاغل نبودم و خیلی میترسیدم از اینکه باهاش ازدواج کنم و به بی پولی برسیم 

کلا استقلال مالی داشتن زن تو هر تصمیم گیری به نفعشه

همسطح بنظر من خوبه ولی یه عده انگار هرچی ندارن رو میخان طرفشون داشته باشه حالا چه دخترش چه پسر 😕

ب شرابط و خیلی چیزا بستگی داره

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
اگر خودت شاغلی و دستت جلو کسی دراز نیست میتونی بسازی با وضع همسر ولی من اون بازه شاغل نبودم و خیلی م ...

من معلمم

اخه یه نگاهی مینداختم خیلی همه دوست داشتن همسر خیلی بالاتر از خودشون بگیرن حالا یا از لحاظ مالی و این حرفا

خب اونی که خیلی ازت بالاتر باشه به بادی رفته😕

من میگم شغل رسمی داشته باشه اوکیه بالاتر بود دیگه ببینیم چی میشه باهاش

من معلمم اخه یه نگاهی مینداختم خیلی همه دوست داشتن همسر خیلی بالاتر از خودشون بگیرن حالا یا از لحاظ ...

آره دوستای من و همکلاسیای دانشگاهم اغلب اینطور ازدواج کردن که طرف خیلی خیلی بالاتر بود ازشون یعنی خیلی فاحش اما از طرفی میگم خب اونا یک عمر رفاه دارن و پشتشون گرمه

خودم هنوز دلم میخواد طرفم برگرده چون اخلاقی خیلی مرد بود ولی خب از طرفی میگم اون چه زندگی میشد که هیچ کمکی ینی هییییچچچییی نداشته باشه بالاخره با وضعیت قیمت ها و  ‌‌‌... بدون کمک خانواده نمیشه شروع کرد.

اگرم بر نگرده تا ۱۰ سال دیگه قید احساس و عشق رو زدم و اگر کسی بیاد تو زندگیم رو حامی بودن خانوادش تمرکز میکنم و تعادل داشتن بین کارش و زندگی اش

آره دوستای من و همکلاسیای دانشگاهم اغلب اینطور ازدواج کردن که طرف خیلی خیلی بالاتر بود ازشون یعنی خی ...

خب الان حال دلت خوبه؟ ببین میدونم سخته و سختی زیادی برات شکل میگیره ولی خب اگه بیش از حد دلت گیره بشین باهاش صحبتات رو بکن براش انگیزه ایجاد کن نمیدونم حالا هرجوری ک هستش

اختلاف سطح تون چقدر و چطور بودش؟ 

اخه بستگی به موقعیت و طرف داره

خب در موقعیت فعلی خودت پیش ذهنت چطور فردی رو کنار خودت تصور میکنی؟ 

اگه هم که ازدواج کرده باشی بهرحال بر اساس همون پیش ذهنت انتخاب کردی

ب شرابط و خیلی چیزا بستگی داره

خب پیش ذهن هرکسی متفاوته

پیش ذهنت به عنوان کسی که قراره همسرت باشه چطوریه و اینکه خودت چه سطحی داری میدونی پیش ذهنی که بر اساس توانایی و داشته های خود ادم باشه اونو میگم

خب الان حال دلت خوبه؟ ببین میدونم سخته و سختی زیادی برات شکل میگیره ولی خب اگه بیش از حد دلت گیره بش ...

الان انگار دیگه قلبم سنگ شده ، من پای خیلی چیزاش موندم البته خودمم گل بی خار نبودم و نیستم اونم‌پای خیلی چیزای من موند و اختلاف مالی خانواده ها هم قابل چشم پوشی بود ولی به خودش فشار میومد چون حتی کادوی سر عقد هم از طرف مامان باباش باید خودش میخرید چون اینطور که تعریف میکرد برای مراسم برادرهاش مامان و باباش مثل مهمون دیر رفتن و زودم پاشدن اصلا یه مدل خاصی بودن ... مگه چند سال جوونم که بخوام پای قسط و وام باشم همش ، زندگی بالا پایین داره قبول دارم ولی این از صفر همه چی همه چی با خودش بود در صورتیکه دور من اکثرا در حد پول رهن یک خونه اول زندگی کمک میکنن به بچشون

و از طرفی هم کلا من قصد مهاجرت دارم اون یهو نظرش عوض شد که میدونم بخاطر مسائل مالی و اینکه نمیرسه درس بخونه نظرش عوض شد