2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییییییییی دس رو دلم نزار ک خونه 

منمممن عین تو 

شایدم از تو بدترم 

هیچ کسی مثل من نیس 

ببین هر علایمی تو بدنم باشه میگم نکنه سرطانه نکنه تومور گرفتم نکنه بمیرم میشینم گریه میکنم 

اصلا ی وضعی دارم دیونه میشم دگ 😭😭😭😭😭😭😣😣😣😣😣😣😣😣😣😑😑😑😑😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چن سالته ؟!

۳۱ سالمه از ۲۰ سالگی اینطوری ام

وایییی من از تو بدترم ی جوش میزنه یجام میگم میمیرم دگ 

هر جاییم درد میگیره میگم ی چیزیم هس 

یهو درد دل ک بگیرم انواع اقسام سرطان ها میاد تو سرم 😖😖😖😖نمیدونم چیکار کنم دگ 

وایییی من از تو بدترم ی جوش میزنه یجام میگم میمیرم دگ  هر جاییم درد میگیره میگم ی چیزیم هس&nbs ...

الان یه دونه ای زیر زبونم زده تقریبا ۱ ماهه اصلا در و اینا هم نداشت همش تو فکرشم که این چیه ولی جرات ندارم به شوهرم بگم برم دکتر همش دکترم من

الان دونه های متورم ته زبونم متورمتر شده از ۱سال پیش اینطوری میشدم رفتم دکتر گفت همه اینارو دارن ولی ...

وایییی خداااا 😂😂😂من توام یا تو منی 

منم دقیقاااا عین توام ی چیزایی برجسته ته حلق یا اخر زبون هس قرمزه اونا رو قبلا بهش توجه نکرده بودم بعد ک دیدم 

ببین تا مرز مرگ پیش رفتم 😑😑😑

بعد فهمیدم همه دارن 😐

بازم نگرانم میگم نکنه سرطان باشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الان یه دونه ای زیر زبونم زده تقریبا ۱ ماهه اصلا در و اینا هم نداشت همش تو فکرشم که این چیه ولی جرات ...

من جرئت ندارم پامو بزارم دکتر ب خدا میگم تا خودت خوبش کن یا ترجیح میدم بمیرم ولی دکتر نرم 

خیلی بده کلا همش تو خودم دنبال نشونه ام ببینم مشکلی دارم یا ن 

زندگی شده فقط عذاب ترس از بیماری 

بچه هم داری؟

من جرئت ندارم پامو بزارم دکتر ب خدا میگم تا خودت خوبش کن یا ترجیح میدم بمیرم ولی دکتر نرم  خیل ...

من دونه ی زیر زبونم نسبت به ۱ ماه پیش کوچیکتر شده اصلا برم دکتر فکر نمیکنم بتونه ببینه فقط با زبون زدن حسش میکنم نمیدونم چکار کنم