nooriraha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 379 عنوان وسواس 224 بازدید | 22 پست وسواس بیماری دارم چکار کنم؟😔 1400/02/28 | 19:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100628 ینی چطور رفتارایی مثلا؟؟؟ مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52815 وایییییییییی دس رو دلم نزار ک خونه منمممن عین تو شایدم از تو بدترم هیچ کسی مثل من نیس ببین هر علایمی تو بدنم باشه میگم نکنه سرطانه نکنه تومور گرفتم نکنه بمیرم میشینم گریه میکنم اصلا ی وضعی دارم دیونه میشم دگ 😭😭😭😭😭😭😣😣😣😣😣😣😣😣😣😑😑😑😑😑😑🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️چن سالته ؟!
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16384 منم وسواس دارم،ولی راضیم ازخودم {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
nooriraha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 379 ینی چطور رفتارایی مثلا؟؟؟ همش فکر میکنم بیماری دارم دستم درد میکنه فکر میکنم سرطان دارم خسته شدم
nooriraha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 379 وایییییییییی دس رو دلم نزار ک خونه منمممن عین تو شایدم از تو بدترم هیچ کسی مثل ... ۳۱ سالمه از ۲۰ سالگی اینطوری ام
nooriraha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 379 الان دونه های متورم ته زبونم متورمتر شده از ۱سال پیش اینطوری میشدم رفتم دکتر گفت همه اینارو دارن ولی بازم من نگرانم
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52815 ۳۱ سالمه از ۲۰ سالگی اینطوری ام وایییی من از تو بدترم ی جوش میزنه یجام میگم میمیرم دگ هر جاییم درد میگیره میگم ی چیزیم هس یهو درد دل ک بگیرم انواع اقسام سرطان ها میاد تو سرم 😖😖😖😖نمیدونم چیکار کنم دگ
nooriraha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 379 وایییی من از تو بدترم ی جوش میزنه یجام میگم میمیرم دگ هر جاییم درد میگیره میگم ی چیزیم هس&nbs ... الان یه دونه ای زیر زبونم زده تقریبا ۱ ماهه اصلا در و اینا هم نداشت همش تو فکرشم که این چیه ولی جرات ندارم به شوهرم بگم برم دکتر همش دکترم من
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52815 الان دونه های متورم ته زبونم متورمتر شده از ۱سال پیش اینطوری میشدم رفتم دکتر گفت همه اینارو دارن ولی ... وایییی خداااا 😂😂😂من توام یا تو منی منم دقیقاااا عین توام ی چیزایی برجسته ته حلق یا اخر زبون هس قرمزه اونا رو قبلا بهش توجه نکرده بودم بعد ک دیدم ببین تا مرز مرگ پیش رفتم 😑😑😑بعد فهمیدم همه دارن 😐بازم نگرانم میگم نکنه سرطان باشه 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52815 الان یه دونه ای زیر زبونم زده تقریبا ۱ ماهه اصلا در و اینا هم نداشت همش تو فکرشم که این چیه ولی جرات ... من جرئت ندارم پامو بزارم دکتر ب خدا میگم تا خودت خوبش کن یا ترجیح میدم بمیرم ولی دکتر نرم خیلی بده کلا همش تو خودم دنبال نشونه ام ببینم مشکلی دارم یا ن زندگی شده فقط عذاب ترس از بیماری بچه هم داری؟
nooriraha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 379 من جرئت ندارم پامو بزارم دکتر ب خدا میگم تا خودت خوبش کن یا ترجیح میدم بمیرم ولی دکتر نرم خیل ... وااای آره منم خیلی خسته شدم....آره دارم
nooriraha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 379 من جرئت ندارم پامو بزارم دکتر ب خدا میگم تا خودت خوبش کن یا ترجیح میدم بمیرم ولی دکتر نرم خیل ... من دونه ی زیر زبونم نسبت به ۱ ماه پیش کوچیکتر شده اصلا برم دکتر فکر نمیکنم بتونه ببینه فقط با زبون زدن حسش میکنم نمیدونم چکار کنم