2777
2789
عنوان

لکنت زبون

329 بازدید | 40 پست

سلام دوستان 

من با خیلی اتفاقی با توی مجازی دوست شدم اولش پا نمی‌دادم و خلاصه چند وقت گذشت تا نرم شدم اولش هم فقط چت کردن بود زیاد اهل حرف زدن نبود اما معلوم بود دلش میخاد حرف بزنه اما بخاطر کم حرفیش نمیتونه این رفتارش هم خیلی رو اعصابه من بود تا چند وقت چت کردیم بعد از اون چند بار هم تلفنی حرف زدیم تا اینکه من به یه طریقی فهمیدم ایشون لکنت زبون داره کسی هم که من باهاش صحبت می‌کردم برادرش بوده به همین خاطر خیلی مایل نبود تلفنی حرف بزنیم حالا که من قضیه رو فهمیدم به خودش خیلی منطقی گفتم که ایراد نداره و خداشاهده نه مسخرش کردم نه قهر که چرا نگفتی اما اون از وقتی من بهش گفتم یبار خودش بهم زنگ زد و گریه کرد و گفت که من این طوری حرف میزنم و میدونم ازم خوشت نمیاد دیگه خلاصه از برادرش پرسیدم فهمیدم اعتماد بنفس خیلی پایینی داره خیلی هم آدم خوب و خوش قیافه ایه اما همه فامیل و اطرافیاش خیلی آدم حسابش نمیکنن و بخاطر لکنتش کسی بهش توجه نمیکنه

کاربری دونفره 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری که برادرش بهم گفت چون ازم خوشش اومده و خیلی بهم وابسته شده بخاطر اینکه ولش نکنم نگفته حالا منم میخام کمکش کنم اما دیگه فک میکنه ترحمه که چند وقت دیگه اونم تموم میشه و ولش میکنم اما اینجوری نیست 

کاربری دونفره 😉

اگه واقعا دوستش داری باهاش بمون لکنت زبان درمان داره ولی متأسفانه ایشون از بس از طرف اطرافیانشون نادیده گرفته شدن اعتماد به نفسشو از دست داده اگه دوست داری میتونی کمکش کنی