2777
2789
عنوان

لکنت زبون

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 40 پست
عزیزم قصدتون ازدواجه

من هنوز سن ازدواجم نیس بهش هم تاحالا فک نکردم اما مث اینکه اون خیلی وابسته شده منم به عنوان یه دوست میخام کمکش کنم که فک نکنه خیلی از بقیه کمتره

کاربری دونفره 😉
اگه واقعا دوستش داری باهاش بمون لکنت زبان درمان داره ولی متأسفانه ایشون از بس از طرف اطرافیانشون ناد ...

معلومه که دوست دارم اما چطوری نمیدونم 

کاربری دونفره 😉

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

توی تلگرام کانال هایی در این باره پیدا کردم اما اونجا فقط با دکترایش میشه حرف زد دلم میخاد یه گروه پیدا کنم که این افراد باشن یا یه آدمی که لکنت زبون داره پیدا کنم که از خودشون بپرسم 

کاربری دونفره 😉
بدرد هم نمی‌خورید. آینده این برات مشکل بزرگی میشه 

عزیزم من که نگفتم میخام ازدواج کنم گفتم دوستیم خودش هم بابامو میشناسه میدونه اصلا خونوادگی بهم نمیخوریم یبار هم که همچین بحثی کشید جوابشو گرفت

کاربری دونفره 😉
عزیزم من که نگفتم میخام ازدواج کنم گفتم دوستیم خودش هم بابامو میشناسه میدونه اصلا خونوادگی بهم نمیخو ...

شما مشکلی ندارید اما اون وابسته میشه و شما هم نهایتا ازش جدا می شید و بعد اونو داغونش میکنید 

شما مشکلی ندارید اما اون وابسته میشه و شما هم نهایتا ازش جدا می شید و بعد اونو داغونش میکنید 

اما اون الان داره داغون میشه چون فکر میکنه منم مث همه ولش میکنم همیشه هم بهم گفته دوستیمون براش کافیه منم میتونم باهاش تا آخر دوست باشم اگر هم قصد ازدواجش جدی باشه خودش باید تلاش کنه دروغ چرا منم دوسش دارم 

کاربری دونفره 😉
 نه من تهرانم اون اصفهان اما میاد هر ماه

خوب تو می تونی اول خودت با یه مشاور صحبت کنی شرایط رو بهش توضیح بدی بعد همون دوستت رو راضی کنی تا بیاد مشاوره تا روحیش بهتر بشه وقتی از لحاظ روحی بهتر شد دیگه میتونه به یه گفتار درمان مراجعه کنه اگه حال روحیش خوب باشه صد در صد درمان بهتر روش جواب میده 

شما نهایتا یکی با شرایط بهتر رو به اون ترجیح میدید و ازش جدا می شید کاملا هم رفتار منطقی میکنید اما ...

من اگه به فکر ازدواج باشم اون همه چیش ایده آله برای زندگی مشترک فقط لکنتش هست که من بخدا عیبی توش نمیبینم 

کاربری دونفره 😉