2777
2789
عنوان

لکنت زبون

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 40 پست
خوب تو می تونی اول خودت با یه مشاور صحبت کنی شرایط رو بهش توضیح بدی بعد همون دوستت رو راضی کنی تا بی ...

ممنون عزیزم ببین با برادرش چکار میتونم بکنم که باهام حرف بزنه حتما اینکارو میکنم

کاربری دونفره 😉
الان اینو میگی آینده همینو هزار بار بهش سرکوفت میزنی

من نمیدونم شما چرا اینقدر اسرار داری که من ولش میکنم شاید هم به همه اینقدر بد بینید اما من همچین آدمی نیستم و اون منو میشناسه الان هم فقط میخاد ببینه  اونی که میشناسه هستم یا نه فقط ترسش از پدرم هست که از این رابطه خبر دار بشه اونم بخاطر شغلشه پدرمه 

کاربری دونفره 😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی عزیزم

چقدر خوب که دوست داری کمکش کنی،

ببین بهش یه پیام بده و همه ی حرفاتو توش بزن، از آدمای معروفی که لکنت زبون داشتن بگو، 

بگو از این مشکل کوچیکی که داری غول نساز

این اصلا مشکل خاصی نیست که من بخوام بخاطرش بهت ترحم کنم یا نکنم، 

بگو الان ارتباطتو با من قطع کنی، فردا چی؟ آدمای دیگه چی ؟ محیط کارت چی؟ میخوای از همه فرار کنی؟ 

بهش بگو تو پر از ویژگی های مثبتی ، اخلاقای خوبشو بهش بگو، مثلا بگو مهربونی ، دل رحمی، خوش قیافه ای، تحصیل کرده ای ، یعنی یه لکنت زبون ساده باعث میشه من همه ی اینارو ندیده بگیرم؟ 

این کاربری توسط چند نفر اداره میشود

الان اینو میگی آینده همینو هزار بار بهش سرکوفت میزنی

عزیزم آخه این چه حرفیه میزنین! مگه لکنت زبونش دست خودش بوده که مستحق سرکوفت باشه؟!

بلانسبتِ استارتر  ، یه آدم باید در نهایت بیشعوری باشه که بخواد به کسی بخاطر لکنت زبون ، یا نقص های ظاهری سرکوفت بزنه.

واقعا الویت آدما با هم فرق میکنه من حاضرم قسم بخورم که اگه جای استارتر بودم و اون پسر اخلاقای خوب داشت و تنها مشکلش این بود هیچوقت ولش نمیکردم و از بودن باهاش هم خجالت نمیکشیدم.

اخی عزیزم چقدر خوب که دوست داری کمکش کنی، ببین بهش یه پیام بده و همه ی حرفاتو توش بزن، از آدمای مع ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی حتما بهش پیام میدم ولی کلا همه چیو گذاشته کنار حتی گوشیشو خاموش کرده

کاربری دونفره 😉

چقدر رفتارت خوب بوده به شرط اینکه ادامه دار باشه اول به دل خودت نگاه کن اگه واقعا دوستش داری بهش کمک کن .

دوستم لکنت داشت که با گفتاردرمانی و اینا بهتر شد ولی کامل از بین نرفت اما خداراشکر ازدواج کرده و شوهرش هم خیلی دوسش داره.

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
چقدر رفتارت خوب بوده به شرط اینکه ادامه دار باشه اول به دل خودت نگاه کن اگه واقعا دوستش داری بهش کمک ...

من همه تلاشمو میکنم اما فعلا که نتیجه نداده اگه راه دور نبودیم میرفتم سراغش اما نمیشه همین یه ذره خبری هم که ازش دارم داداشش بهم خبر میده 

کاربری دونفره 😉
ممنون عزیزم خیلی لطف کردی حتما بهش پیام میدم ولی کلا همه چیو گذاشته کنار حتی گوشیشو خاموش کرده

اون الان فقط احتیاج به اعتماد به نفس داره

براش کم نذار❤

اینم براش بفرست 😅

خواهرم با ساده‌ترین مرد روی زمین که 

بهترین مرد زندگی‌ش بوده ازدواج کرده....

‌شوهرش لکنت زبون داره. ...

‌خواهرمو صدا می‌کنه "م‌م‌م‌م‌ماری"....

‌خواهرم همیشه میگه ...زمان تولدش اسمش رو اشتباه نوشتن ...

‌و تلفظ دقیق اسمش اینه :

‌‌"م‌م‌م‌م‌ماری"!

‌#کپی_برابر_اصل

‌#عباس_کیارستمی

‌#دیالوگ

عزیزم آخه این چه حرفیه میزنین! مگه لکنت زبونش دست خودش بوده که مستحق سرکوفت باشه؟! بلانسبتِ استارتر ...

من تا حالا باهاش بیرون نرفتم ولی توی همین چت خیلی چیزا ازش فهمیدم خیلی آدم خوبیه فقط نادیده گرفته شده و از همه ضربه خورده حتی پدرش بخاطر اینکه توی دوستاش نبردش چند سال فرستادتش خارج به بهانه تحصیل 

کاربری دونفره 😉
من همه تلاشمو میکنم اما فعلا که نتیجه نداده اگه راه دور نبودیم میرفتم سراغش اما نمیشه همین یه ذره خب ...

به نظرم یه پیام بهش بده که همیشه کنارشی و حواست بهش هست و چند روز به حال خودش بزار تا با خودش کنار بیاد اون الان با خودش مشکل داره نه شما 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
به نظرم یه پیام بهش بده که همیشه کنارشی و حواست بهش هست و چند روز به حال خودش بزار تا با خودش کنار ب ...

دادم گوشیش خاموشه به برادرش زنگ زدم گفتم بده باهاش حرف بزنم نزاشته بعد از اونم از دوشنبه صبحم رفته بیرون خونه نیومده فقط گفته حالم خوبه 

کاربری دونفره 😉