2777
2789
عنوان

؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4545 بازدید | 626 پست
دهنتو🤣🤣🤣🙌🏻

سلام خوشگلم😍😘

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش دمت گرم سر قضیه دیروز مرام گذاشتی واقعن من دیشب ان نشدم اصن ندیدم الان ک اومدم بقیه تعریف کردن ...

چه خبره رامتین چه کرده 

همه رو دیوونه کرده🤔🔪

کنجکاو#  

@_ramtin_  

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
داداش دمت گرم سر قضیه دیروز مرام گذاشتی واقعن من دیشب ان نشدم اصن ندیدم الان ک اومدم بقیه تعریف کردن ...

سلام رفیق حالت چطوره؟ خوب شد برگشتی داداش 💙💙💙

دوستات خیلی ناراحت بودن.بابا میترکی یکم پیگیر تاپیک باش😂😅

چاکرم کاری نکردم 🌺💙

🖤
چه خبره رامتین چه کرده  همه رو دیوونه کرده🤔🔪 کنجکاو#   @_ramtin_    

من اقا مارتین   رو از قبل میشناختم تو یه تاپیک حرف میزدیم با هم.....بعدش من سر یه اتفاقی با یکی بحثم شد و طبق معمول من تعلیق شدم و اون خانومه توهین کرد ولی راست راست داره راه میره.....بعد دوستایی ک باهاشون تو تاپیک بودم مثل اینکه به اقا رامتین گفتن بیاد یه جوری بهم شمارشو برسونه.....رامتین هم مرام گذاشت تو یه تاپیک ایدی تلش رو گذاشت و گفت پی ام بدم بهش و شماره بگیرم ازش......ولی خب من ندیدم و از یکی از رفیقام شماره گرفتم

سلام رفیق حالت چطوره؟ خوب شد برگشتی داداش 💙💙💙 دوستات خیلی ناراحت بودن.بابا میترکی یکم پیگیر تاپی ...

قربانت....نه من ازمون داشتم امروز دیشب یهو اومدم دیدم تعلیق شدم اعصابم خرد شد رفتم به درسم رسیدم دانشگاه سرویسمون کرده قشنگ......بعدش امروز برگشتم و از رفیقم شماره گرفتم رفتم تو تاپیک بقیه برام تعریف کردن داستانو      

من اقا مارتین     رو از قبل میشناختم تو یه تاپیک حرف میزدیم با هم.....بعدش من سر یه اتفاقی ...

مای هارت😐🤘🏻🔪

دهنتون سرویس عجب با معرفتی هایی هستین شماها

سلام رفیق حالت چطوره؟ خوب شد برگشتی داداش 💙💙💙 دوستات خیلی ناراحت بودن.بابا میترکی یکم پیگیر تاپی ...

عاقا من نمیشناسمش🤔💔

عاقا من نمیشناسمش🤔💔

یه جا دیگه دیده بودم این رفیقمونو دیروز انگار یه خانومی گیر داده بهش بیخودی که چرا تو این تاپیک حرف میزنی اخرم ترکونده دیگه کمک خواستن منم رفتم کمک😅😅

🖤
یه جا دیگه دیده بودم این رفیقمونو دیروز انگار یه خانومی گیر داده بهش بیخودی که چرا تو این تامیک حرف ...

لنتی جذاب همین کاراته که خاستنیت میکنه😁🤘🏻