كاريزماتيك مدیر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 عنوان ؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 4545 بازدید | 626 پست ؟؟؟ كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى. 1400/02/28 | 17:02 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 آره اين چندروزمشهدحسابى گرم شده حاجی نابود شدم منک بخدا حریف حمام نمیشم🤣🤣🤣 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 چطوری داداش😁🤘🏻 صبح عالی متعالی@_ramtin_ عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 چطوری داداش😁🤘🏻 صبح عالی متعالی @_ramtin_ سلام صبح بخیر رفقا حال و احوال؟🌺 🖤
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 سلام صبح بخیر رفقا حال و احوال؟🌺 رامتین خبی منم بد نیستم🤦🏻♂️😁درگیرم فعلا همون قضیه دیشبی😐🤣🤣🤣🤣یبار از دهنم در رفت قهوه دوست دارمعاقا هرروز قهوه میاره بهش گفتم دیگ نیار قهر کرد کلا رفت😐🌝 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 رامتین خبی منم بد نیستم🤦🏻♂️😁 درگیرم فعلا همون قضیه دیشبی😐🤣🤣🤣🤣 یبار از دهنم در رفت قهوه دو ... 🤣🤣🤣🤣🤣 خوبم داداش تو چطوری. اقا تو چقدر ناز داری .حالا برو منت کشی ببینم بلدی یا نه👊😂😂 🖤
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 🤣🤣🤣🤣🤣 خوبم داداش تو چطوری. اقا تو چقدر ناز داری .حالا برو منت کشی ببینم بلدی یا نه👊😂😂 دیقن کل عمرم به منت کشی به باد رفت😐😐😐ای بابا منک چیزی نگفتمجدی بد صحبت کردم🤣🤣🤣🤣🤣 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 دیقن کل عمرم به منت کشی به باد رفت😐😐😐 ای بابا منک چیزی نگفتم جدی بد صحبت کردم🤣🤣🤣🤣🤣 با اون اخلاق گندی که من ازت سراغ دارم احتمالا جوری گفتی زهره ترک شده بیشتر تا ناراحت😂 خشن جذاب👊😂💙 🖤
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 با اون اخلاق گندی که من ازت سراغ دارم احتمالا جوری گفتی زهره ترک شده بیشتر تا ناراحت😂 خشن جذا ... گفت خیلی سنگین حرف میزنیگفتم ینی چیگفت آدمو ناراحت میکنیبعد رفت دیگ قابل روئیت نیست🤣🤣🤣🤣🤣خودم میدونم سنگدلم 😐🤘🏻 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 گفت خیلی سنگین حرف میزنی گفتم ینی چی گفت آدمو ناراحت میکنی بعد رفت دیگ قابل روئیت نیست🤣🤣🤣🤣🤣 ... ازون گونی یه چندتا عکس نوشته میریختی بیرون براش سنگینی رو بهتر درک میکرد😅 اقا برو معذرت خواهی 🖤
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 ازون گونی یه چندتا عکس نوشته میریختی بیرون براش سنگینی رو بهتر درک میکرد😅 اقا برو معذر ... 🤣🤣🤣بخدا موندماگ خودش اومد عذر خاهی میکنم وگرن ک هیچی😐🤘🏻وقتی محبت بی دلیل میکنه همین میش دیگ🌝 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 🤣🤣🤣بخدا موندم اگ خودش اومد عذر خاهی میکنم وگرن ک هیچی😐🤘🏻 وقتی محبت بی دلیل میکنه همین میش دی ... 🤣🤣🤣 خوبه میفهممت خوب همو پیدا کردیم💙 🖤
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 🤣🤣🤣 خوبه میفهممت خوب همو پیدا کردیم💙 اومدش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ینی بزور جلو خندمو گرفته بودم نیشم باز نشهکدورت ها رفع شد گفت بازم برات قهوه میارمگفتم باشه بیار خوب کاری میکنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست
_ramtin_ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 528 اومدش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ینی بزور جلو خندمو گرفته بودم نیشم باز نشه کدورت ها رفع شد گفت بازم برات ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🖤
كاريزماتيك مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 @_ramtin_ @barzakhm بيه بيه بيه😄 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
barzakhm عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 3690 @_ramtin_ @barzakhm بيه بيه بيه😄 دهنتو🤣🤣🤣🙌🏻 عدالتراکشتهاندوقاضیمجرمست؛ دنیابهچپ،آخرتبهراست