سلام خانوما پسر من چهار سال نیم ساله هست هر حرکتی تو خونه میکنیم فوری میره و به هر کی چه همسایه چه مامانبزرگش میگه همیشه براش توضیح میدم قصه میگم که نباید برای کسی بگی ولی فایده نداره الان بیرون بودیم عموش بقلش کرده میگه کجا بودی عمو میگه مامانم بهم گفته که به عمو علی نگو ما تو پارک بودیم درصورتی که من دراین مورد اصلا باهاش حرفی نزدم خودش گفت من باید چجوری رفتار کنم چی بگم چجور بهش بفهمونم که کارش اشتباهه
همینکه میگی نگو بدتر لج میبره حالا پارک رفتن که مهم نیست پسر من حتی یه موقع پشت سر کسی تو خونه حرف ز ...
همه چیو میگه لج نمیکنه وقتی بش میگم نگو یا اصلا ایندفعه حتی بش نگفتم که نگو ولی با خودش فکر کرده باید اینجوری بگه و گفته مامانم دعوام میکنه اگه به شما گفتم رفتیم پارک
دارم اتفاقا دقیق همسن پسر شما. ببین کجای کارو اشتباه اموزش دادی دهن لق شده که پسر من راز نگهداره و از من میخواد رازشو نگه دارم
از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
مثلا مامانم می پرسه خونه ی مامان بزرگت چه خبر ؟؟ بچه میگه خوش گذشت رفتیم خرید یا خاله ام اونجا بود ...ازش جوری سوال می پرسه که یعنی میدونم خونه مامان بزرگت بودی ...بچه هم با خیال راحت میگه ...نمیرسه آیا رفتید ؟؟ که بچه فکر کنه نباید بگه یا به توصیه ی بزرگترش گوش کنه و دهن لق نباشه ...وقتی میگه چه خبر اونجا بودی خوش گذشت ..بچه با اطمینان سیر تا پیاز و میگه ...
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من