2777
2789
عنوان

بچه ی دهن لق. مامانای با تجربه

292 بازدید | 37 پست

سلام خانوما پسر من چهار سال نیم ساله هست هر حرکتی تو خونه میکنیم فوری میره و به هر کی چه همسایه چه مامانبزرگش میگه همیشه براش توضیح میدم قصه میگم که نباید برای کسی بگی ولی فایده نداره الان بیرون بودیم عموش بقلش کرده میگه کجا بودی عمو میگه مامانم بهم گفته که به عمو علی نگو ما تو پارک بودیم درصورتی که من دراین مورد اصلا باهاش حرفی نزدم خودش گفت من باید چجوری رفتار کنم چی بگم چجور بهش بفهمونم که کارش اشتباهه

وای 😂😂

بی بی سی جلوش کم میاره

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅😅😅😅😅😅😅😅

خودتون ی همچین سوالایی ازش نپرسین  

وقتی اینجوری کنارتون کسی سوال ازش میپرسه که دامن نزنه 

سریع خودتون جواب بدین 

وقتی جایی رفته و امده داره تعریف میکنه اصن گوش ندین کم کم از فکرش درآد

در مورد حرفها و حریم خصوصی براش بگو اعضای خصوصی بدنش رو بهش یاد بده ک نه کسی حق داره ببینه ن اون حق داره مال کسی رو ببینه  و بعد برو سر  حرفهای خصوصی ک فقط مال خانواده خودمونه   خانواده را براش تعریف کن و بگو مثل اعضای خصوصی بدن ک کسی حق نداره ببینه  حرفهای خصوصی و خانوادگی را هم نباید ب کسی بگیم  

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 

بیخیالی طی کن .....تا خودش نخواد عادتشو کنار نمیذاره هرچی حساستر باشی بدترمیشه اوضاع

دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم  پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم.    #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت.      مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل.  مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین
خب ی بارم گوشش پیچوندم ولی فایده نداره 

به چه حقی گوش بچه چهار سالع رو پیچوندی😐

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من