2777
2789
عنوان

بچه ی دهن لق. مامانای با تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 37 پست
خب بعضی وقتا اتفاقایی میفته که نمیتونی واقعا جلوش نگی باید بدونه که نباید بگه

همینکه میگی نگو بدتر لج میبره حالا پارک رفتن که مهم نیست پسر من حتی یه موقع پشت سر کسی تو خونه حرف زده باشیم میره به طرف میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینکه میگی نگو بدتر لج میبره حالا پارک رفتن که مهم نیست پسر من حتی یه موقع پشت سر کسی تو خونه حرف ز ...

همه چیو میگه لج نمیکنه وقتی بش میگم نگو یا اصلا ایندفعه حتی بش نگفتم که نگو ولی با خودش فکر کرده باید اینجوری بگه و گفته مامانم دعوام میکنه اگه به شما گفتم رفتیم پارک 

فکر کنم بچه نداری؟ اونم از نوع دهن لق و بی بی سی 

دارم اتفاقا دقیق همسن پسر شما. ببین کجای کارو اشتباه اموزش دادی دهن لق شده که پسر من راز نگهداره و از من میخواد رازشو نگه دارم

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
مثلا برادرزادت در جواب سوالای مادرت چی میگه

مثلا مامانم می پرسه خونه ی مامان بزرگت چه خبر ؟؟ بچه میگه خوش گذشت رفتیم خرید یا خاله ام اونجا بود ...ازش جوری سوال می پرسه که یعنی میدونم خونه مامان بزرگت بودی ...بچه هم با خیال راحت میگه ...نمیرسه آیا رفتید ؟؟ که بچه فکر کنه نباید بگه یا به توصیه ی بزرگترش گوش کنه و دهن لق نباشه ...وقتی میگه چه خبر اونجا بودی خوش گذشت ..بچه با اطمینان سیر تا پیاز و میگه ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
خدایی راه حل بده من امتحان کنم شماره خالتو بده 

زدتم وترسوندتم حالا از چی نمیدونم برامن خیلی مفید بوده الان حتی رفیقامم میگن اگه قتل کردیم به تو میگیم 😂😂😂😂🙄کتکه رو من خوردم کیف شوبقیه میکنن🙃🙄

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
خب منم دقیقا راهکار خواستم نه اینکه پز پسرتو بدی 

من پزپسرمو ندادم راهکاریم برات ندارم. بچه منو که نزدی بچه خودتو زدی برو هرکاری دوس داری بکن بیچاره اون بچه

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من