2777
2789

سلام عشقا خوبین تاپنج ساعت پیش ک توراه کیلینیک ابن سینا بودیم ازعرس کم مونده بود بالا بیارم میخام براتون تعریف کنم تااستفاده کنین از تجربیاتم اول ک دومین روز پریودی زنگ زدم نوبت گرفتن گفتن دوشنبه بیا اینجا صبح ساعت 10قبلش نزدیکی نداشته باش قرص انتی بیوتیک یا داکسی سایکیلین بخور ناشتا باش چون من بیهوشی بودم خب همرو رعایت کردم رفتم اونجا گفتن برین طبقه منفی 3رفتم صدام زد گفت فرمو پرکن پرکردم امضا و اثر انگشت زدم لباسامو دراوردم دیدم همه نشستن ترسیدم گفتم شما نمیترسین اونام گفتن اصلااا نترس ماهم بیهوشی بودیم هیچی نفهمیدیم خلاصه یهو صدام زدن رفتم تو یه خانوم خیلیییی مهربون دوست داشتنی واقعا عشق بود عشق ازپشت لباسمو بست یه نوار داد گفت بچسبون ب شورتت ب جز شورتت همه لباس هاتو بزار تو نایلن خب من گذاشتم شلوارمم پوشیدم رفتم رو تخت دراز کشیدم یه خانوم کم سن مهربون کم کم کارای بیهوشی رگ گیریمو انجام داد و یه خانوم ک شلوارمو دراورده بودم با اسپکلوم معاینم کرد ب

راحتی زیادم د

ب راحتی زیادم درد نداشت اصلا یه معاینه ساده یکم شستشو داد سوال پرسید خانمی ک داشت بیهوش میکرد بعد گفتم تروخدا بیهوش کنین گفت باشه عزیزم بزار ببینم عفونت داری یا ن بعد دیدم ب اون خانومی ک مسئول بیهوشی بود اشاره کرد اونم ب دستم یه امپول زد ماسک و گذاشت رفتن اونور یهو دیدم صدا نمیاد برگشتم اینور اونور نگاه کردم یهو خابم برد بیدار ک شدم دیدم بخش ریکاوری ام خانومه مهربون برام ابمیوه اورد لباسامم تنم بود ابمیومو ک خوردم یکم سرگیجه داشتم ب کمک خانم رفتم دستشویی دراومد رفتم دوباره از روشکم عکس انداختن و منو فرستادن طبقه همکف اونجا رفتم بازم سونو واژینال کردن و بااحترام خدافظی کردیمو اومدیم بچه ها من الان کوچح ترین دردم ندارم اگه هزینش براتون مشکلی نیس برین بیهوشی هزینش شد 1200بخدا خیلی می ارزه منم رحمم سپتوم داره و فکر کنم عمل میخاد برام دعا کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.