2821
2789
عنوان

پمفلت

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 23 پست
اهوم اخه من اصن بلد نیستم باید رو لبتاب بنویسم اصن چطوری 😶

من با گوشی درست کردم پارسال در مورد کرونا هم بود 

تو گوگل پلی برنامه اش هست فقط باید کار کنید تا دستتون بیاد خیلی هم اسونه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

چند نمونه سرچ کن تا آشنا بشی بعد مطالبتو ببر تایپ و تکثیری بگو برام پمفلت درست کنید اونا بلدن

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من با گوشی درست کردم پارسال در مورد کرونا هم بود  تو گوگل پلی برنامه اش هست فقط باید کار کنید ...

واقعا اسم برنامه شو بلد نیستی ممنون میشم کمکم کنی😊

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
چند نمونه سرچ کن تا آشنا بشی بعد مطالبتو ببر تایپ و تکثیری بگو برام پمفلت درست کنید اونا بلدن

باشه مچکر😊

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

اگه کار با word رو خوب بلد باشی میتونی درست کنی

صفحه رو افقی میکنی و به سه قسمت تقسیم میکنی

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
اگه کار با word رو خوب بلد باشی میتونی درست کنی صفحه رو افقی میکنی و به سه قسمت تقسیم میکنی

کار با word رو بلدم  ممنونم واقعا🌹

واقعا اسم برنامه شو بلد نیستی ممنون میشم کمکم کنی😊

من از اولی و سومی استفاده کردم 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
من از اولی و سومی استفاده کردم

ی دنیا ممنونم  دوست خوبم 😘😘😘😘