2821
2789
عنوان

پمفلت

283 بازدید | 23 پست

سلام بچها کسی تا حالاپمفلت درست کرده میتونه کمکم کنه ممنون😊

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
چی هست ؟

شییه ی بروشور آموزشی هس

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوه  دیدم هیچی نمی‌دونم

اهوم مرسی😘

موضوعت چیه من از نت دانلود میکردم ویرایش کردم اسم دانشگاهو میدادم😶

استاد خیلی گیر هس موضوع سل

دوران دانشجویی خیلی درست میکردیم موضوعتون چیه

موضوع سل

اگه گیر هست جای کپی یه نمونشو پیدا کن ببین چطوری درست و چاپ میکنن که مطالبشو خودت بزنی

آهان مرسی😘

فکر کنم باید مطالبتو بنویسی ویرایش کنی بعدش بدی چاپخونه تو تیراژی که میخوای برات تکثیر کنه

باشع ممنونم 😍

باید مطالبو طوری بنویسی که برای بیمار قابل درک باشه

بیشتر هم مراقبت های پرستاری باشه

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
باید مطالبو طوری بنویسی که برای بیمار قابل درک باشه بیشتر هم مراقبت های پرستاری باشه

اهوم اخه من اصن بلد نیستم باید رو لبتاب بنویسم اصن چطوری 😶

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

mrym27 | 42 دقیقه پیش

عمل بینی

man3ur___krj | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز