2777
2789
اون طبیعی معمولیه ک رایگانه.من میخام برم حضرت ابولفضل تعریفشو شنیدم دیگ نمیدونم خوبه یا نه

حضرت ابوالفضل کرونایی بستری میکنن برای خودت میگم .اما معتضدی فقط زنانه .من که خودم سزارینم حتما میرم معتضدی .دکترت کیه گلم 

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ااا برا منم جواهری پور.چندهفته ای

واقعا؟ ۱۶هفته. راضی ازش؟ عملش چطور بود؟؟؟؟؟؟

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
حضرت ابوالفضل کرونایی بستری میکنن برای خودت میگم .اما معتضدی فقط زنانه .من که خودم سزارینم حتما میرم ...

معتضدی کرمانشاه؟

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
والا من دقیقا سر دخترم رفتم اونجا سزارین شدم میگفتن اینجا طبیعی رایگانه اصلا تا چند سال پیشم من یه ب ...

من خودم سزارینو ترجیح میدم ولی میگن ممنوع شده

معتضدی کجاس؟

اونم خصوصیه؟

معتضدی کرمانشاه؟

اره عزیزم 

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین
من خودم سزارینو ترجیح میدم ولی میگن ممنوع شده معتضدی کجاس؟ اونم خصوصیه؟

معتضدی کرمانشاه .نه دولتیه .هزینه سزارین اونجا پارسال با همه چی 300 بود امسال نه 400 تومن شده باشه بیشتر نیست .خیلی از دکترا پول میگیرن میبرن بیمارستان خصوصی سزارین میکنن 

دکتر من تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنه سزارین کنه😔 موندم چیکار کنم

خوب برو از چندتا دکتر بپرس بلاخره کی پیدا میشه عروس ماهم اینجوری بود پرسو جو کرد دکتری پیدا کرد که سزارین میکنه بعد دکترشو عوض کرد.

خوب برو از چندتا دکتر بپرس بلاخره کی پیدا میشه عروس ماهم اینجوری بود پرسو جو کرد دکتری پیدا کرد که س ...

اسم دکترش یادت نیست؟

من از چندنفر پرسیدم‌گفتن دیگه ممنوع شده دکترا قبول نمیکنن

اسم دکترش یادت نیست؟ من از چندنفر پرسیدم‌گفتن دیگه ممنوع شده دکترا قبول نمیکنن

شما کدوم شهری عزیزم