2777
2789
تو شمس از من ۶تومن میگیرن سز. تبریزم. خانوما من جفتم لولایزنگه هفته ۱۶ام. خطرناکه؟

نه من هفته 14 جفت سر راهی بودم بعد 18هفته رفته بود بالا و لولایینگ شد.فقط زیاد پیاده روی نکن و استراحت نسبی داشته باش نزدیکی هم.ممنوعه خودش میره بالا

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره عزیزم. بسلامتی ان شاالله‌. جانم هنوز26هفتمه 

فقط عملو کاش خوب بکنه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
آره .خبرداری از عمل هاش؟

نه ندارم .دکتر خوبیه فقط چون همه رو باهم ویزیت میکنه ادم خجالت میکشه سوال خصوصی کنه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
آره باهم ویزیت کردنش خوب نیست.جنسیت نی نیتون چیه؟

پسر. فقط جفتم لولایینگ هست نگرانم کرده

پسر. فقط جفتم لولایینگ هست نگرانم کرده

ای جان🥰استراحت کن عزیزم برامن از 8هفته جفتم پایین بود 8میلی از دهانه رحمم بالا بود هرلحظه امکان سقط داشتم خداروشکر هفته 25دکتر گفت تقریبا کشیده شده بالا ایندفعه هم برامن گفته آب کیسه خیلی زیاده باید خیلی مراقب باشی چون امکان پاره شدن پیچیدن بند ناف دورگردن زیاده😔

ای جان🥰استراحت کن عزیزم برامن از 8هفته جفتم پایین بود 8میلی از دهانه رحمم بالا بود هرلحظه امکان سقط ...

کلا استرسه. خدا خودش بچه هامونو حفظ کنه

منم کرمانشاهم عزیزم البته قبلا کرج بودم اینجا زیاد کسیو نمیشناسم

ببین من عروسمون کلا اصفهانه اینجا نیست اونم الان بارداره .دکتر نانکلی نرفتین یا دکتر ابرشپور من خودم کرمانشاهم خیلی ها اینجا سزارین میکنن البته بیمارستان خصوصی .دکتر پارساپور .پارکینک پر از دکتره همه مطبا برو بپرس 

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین
من دکترم آنیاذاکری حسینی هستش یعنی میگین دکترمو عوض کنم؟

شما خودتون میخواین سزارین بشین من چیکار دارم اما اگه  تصمیمتو گرفتی و هزینه تقریبا باید یه 10 تومنی کنار بزاری رو داری .اول پرس و جو کن اگه واقعا میخوای سزارین کنی تحقیق کن ببین کی سزارین میکنه بعد عوضش کن .دکتر خداپرستم بپرس اونم سزارین میکنه .

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین
من دکترم آنیاذاکری حسینی هستش یعنی میگین دکترمو عوض کنم؟

سلام ببخشید شما دکتری پیدا کردین که سزارینتون کنه؟کجا زایمان کردین دکترمنم خانم ذاکری هستن ولی سز همش میگن نه با وجود بند نافی که دور گردن بچس