2821
2789

تو شمس از من ۶تومن میگیرن سز. تبریزم. خانوما من جفتم لولایزنگه هفته ۱۶ام. خطرناکه؟

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ینی جفتت پایینه استراحت کن بالا میره کار سنگین نکن

اگه نره چی.؟ خیلی نگرانم 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

من دختر اولم رو طبیعی رفتم خیلی راحت بود برام. حدود ۱ تومن داده بودم  ۱۰ سال پیش. ولی دختر دوممون   گفتن باید سزارین شی. برای رشت هستیم ..بیمارستان پارس رشت  ۲۷ میلیون داد همسرم‌. ۳ شب هم بستری بودم .

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست
چ خوب میگیرن خصوصیه؟بعد زایمان اختیاریه یا شرایطت فرق میکنه؟

اختیاریه بله خصوصیه. بین المللی شهرمون ۷تومن میگیره. ولی جفتم پایین بمونه مجبورن سز کنن

بدن هرکسی فرق داره من طبیعی بودم اپیدورال شدم راضی بودم سال ۹۴ ۶۲۰۰ هزینه زایمانم شد

میشه یکم درموردش توضیح بدی عزیزم؟منم اپیدورالم نمیدونم خوبه یا بد

همه کسم دخترم❤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز