2777
2789
عاها من هفته پیش دکترم معاینه کرد گفت فعلا دهانه رحم بستس یکم خرداد بیا ببینم چجوره وضعیتت شاید همون ...

انشالا بسلامت زایمان کنی💖

منم دکترم گفته بود اگ دردات شروع نشد گل گاوزبون و..... بخورم ولی روز اخر اینقد راه رفتم ک شبش رفتم بیمارستان😁

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
خب من خصوصی رفته بودم بالاتر گفتم ی امپول تو کمر مثل مُسکن درد کم میکنه

من کرمانشاهم اینجا خصوصی طبیعی هم رایگانه .حالا من نمیدونم اگه امپول بزنن تو کمر هزینه داره یا نه اینو خبر ندارم .

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دومین بچمه سزارین اجباری 2 تومن تو بیمارستان نیمه خصوصی

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
عزیزم منظورت بیمارستان بیستونه؟ یعنی پولی نمیگیرن برا طبیعی؟

والا من دقیقا سر دخترم رفتم اونجا سزارین شدم میگفتن اینجا طبیعی رایگانه اصلا تا چند سال پیشم من یه بار رفتم یه بنر بزرگم اون موقع زده بودن که طبیعی در این بیمارستان رایگانه حالا دیگه نمیدونم امپول بزنن تو کمر یا نه .اگه طبیعی میخوای بیاری چرا نمیری معتضدی

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین
عزیزم دکترت کیه؟

افسانه جواهری پور ۱۷ شهریوره

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
والا من دقیقا سر دخترم رفتم اونجا سزارین شدم میگفتن اینجا طبیعی رایگانه اصلا تا چند سال پیشم من یه ب ...

اون طبیعی معمولیه ک رایگانه.من میخام برم حضرت ابولفضل تعریفشو شنیدم دیگ نمیدونم خوبه یا نه

همه کسم دخترم❤
چقدر شماها گرون زاییدین من ۳ شکم زاییدم طبیعی مفت و مجانی زایشگاه

منم دارم میگم طبیعی رایگانه اینجا میگن 7 میلیون بعد میگن سزارینم 7 میلیون .دیگه وقتی ادم خودش زورشو بزنه پول چی میخوان بگیرن 😂😂