2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه نره چی.؟ خیلی نگرانم 

دوهفته بعد میره بالا منم ۱۴هفته پایین بود ۱۶هفته رفته بود بالا توالت فرنگی استفاده کن 

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..
میشه یکم درموردش توضیح بدی عزیزم؟منم اپیدورالم نمیدونم خوبه یا بد

دهانه رحم ب ۵سانت رسید میتونی درخواست کنی دکتر بیهوشی میاد تو کمرت تزریق میکنه

بعدش خیلی درد کم میشه مثل مُسکن میمونه برا من مثلا از ۱۰۰ دردام شد ۳۰

ولی اینجا دیدم بعضیارو ک میگفتن کامل دردشون ازبین رفت

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دهانه رحم ب ۵سانت رسید میتونی درخواست کنی دکتر بیهوشی میاد تو کمرت تزریق میکنه بعدش خیلی درد کم میش ...

اووفف خداکنه خوب باشه.بعد عزیزم دکتر خودش یه زمان خاصی رو میگه برا بستری؟یا باید دردات شروع شه؟

همه کسم دخترم❤
بدن هرکسی فرق داره من طبیعی بودم اپیدورال شدم راضی بودم سال ۹۴ ۶۲۰۰ هزینه زایمانم شد

تو رو خدا این اپیدورال چیه .من که شنیدم طبیعی رایگانه

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین
چ خوب قیمتش خیلی خوبه ایشالا به سلامتی زایمان کنی

ممنونم گلم شماهم همینطور

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
دوهفته بعد میره بالا منم ۱۴هفته پایین بود ۱۶هفته رفته بود بالا توالت فرنگی استفاده کن 

خونمون پله داره داخلش از اون میترسم 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
من لک شدم و رفتم بیمارستان

عاها من هفته پیش دکترم معاینه کرد گفت فعلا دهانه رحم بستس یکم خرداد بیا ببینم چجوره وضعیتت شاید همون روز بگم بستریت کنن یا توی اون هفته

همه کسم دخترم❤