2777
2789
عنوان

کمبود آب دور جنین!

| مشاهده متن کامل بحث + 2928 بازدید | 94 پست
گرفتار شدیم  حالا من انشاالله رفتم سونو و آب دورش بهتر شده بود میام خبرتون  میکنم که شما ...

انشالله با خبرای خوب بیای  

خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 
گرفتار شدیم  حالا من انشاالله رفتم سونو و آب دورش بهتر شده بود میام خبرتون  میکنم که شما ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

چیکارا کردی توی این هفته؟ سونو رفتی دوباره؟ 

من فقط یکبار رفتم nst الحمدلله خوب بود، دیگه باید هفته دیگه باز برم

خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم خوبی؟  چیکارا کردی توی این هفته؟ سونو رفتی دوباره؟  من فقط یکبار رفتم nst الح ...

سلام عزیزم

من نوار قلبام خوب بود ولی بعد ۱هفته سونو دادم آب دورش ۴شده بود ۴روز بستری شدم روزی ۳تا سرم میگرفتم شده ۹ ترخیص شدم ولی مجدد گفت هم سونو بده هم نوار قلب خدا بخیر بگذرونه این ۳هفته رو

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

سلام عزیزم من نوار قلبام خوب بود ولی بعد ۱هفته سونو دادم آب دورش ۴شده بود ۴روز بستری شدم روزی ۳تا س ...

البته تو بیمارستان آمپول ریه جنین رو برام زدن 

ولی فکر کنم فقط سرم تاثیر داشت برای من چون روزی ۳تا میزدم در عرض ۴روز از ۴ شد ۹ مایعات میخورم همش میشه ادرار استراحتمم بهم میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

سلام عزیزم من نوار قلبام خوب بود ولی بعد ۱هفته سونو دادم آب دورش ۴شده بود ۴روز بستری شدم روزی ۳تا س ...

ای وای! دیدم نیستی فکر نمیکردم اینجوری شده باشی...

اخه دلیلش رو نگفتن؟ چرا این همه کم شد! داپلر دادی آخر یا نه؟ 

منم که دکترام به بیخیالی میگذرونن! اصلا سونو نمیرم ببینم چه خبر هست!!! 

خدا رو شکر با سرم خوب شد، ایشالله دیگه پایین نره...

هنوز حداقل یک ماه دیگه دوتامون داریم! که بشیم 37 هفته و از خطر زایمان زودرس رد بشیم... 

توکل بخدا 

البته تو بیمارستان آمپول ریه جنین رو برام زدن  ولی فکر کنم فقط سرم تاثیر داشت برای من چون روزی ...

خوبه امپول ریه زدی خیالت راحت تر ... ولی انشالله به 37 برسی

من تا 23 ام باید برم سونو! 

نمیدونم کار درستی میکنم عقلم رو دادم دست اینا یا نه

ای وای! دیدم نیستی فکر نمیکردم اینجوری شده باشی... اخه دلیلش رو نگفتن؟ چرا این همه کم شد! داپلر داد ...

داپلر ازم نگرفتن چون وزنش خداروشکر خوبه و یکمم بالاتر از هفته ی خودشه

من خیلی عرق میکردم الان یکسره کولر روشنه و دراز کشیدم و مایعات میخورم سرمم میخوام یک روز در میان بزننم ولی فعلا تمام رگ های دستم کبود شده و رگ ندارم

دکتر بیمارستان گفت تا جایی که میتونی دلستر و مااشعیر بخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

خوبه امپول ریه زدی خیالت راحت تر ... ولی انشالله به 37 برسی من تا 23 ام باید برم سونو!  نمیدو ...

توکل بخدا فقط مایعات بخور و مواظب حرکاتش باش 

واقعا یه دکتر دلسوز من ندیدم من به هفته ۳۶هم راضیم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

داپلر ازم نگرفتن چون وزنش خداروشکر خوبه و یکمم بالاتر از هفته ی خودشه من خیلی عرق میکردم الان یکسره ...

وزن بچه ی منم خوبه. متعادله نه زیاده و نه کم 

ولی هردو دکترا برام داپلر نوشتن، و فهمیدن مشکل ضعیفی در خونرسانی جفت وجود داره، البته وقتی هم فهمیدن کاری نکردن!!! دیگه به اصرار خودم یکی شون آسپرین رو داد ، ولی چون از اول نمیخواستن بدن،  من از عوارضش ترسیدم نخوردم!   

توکل بخدا فقط مایعات بخور و مواظب حرکاتش باش  واقعا یه دکتر دلسوز من ندیدم من به هفته ۳۶هم راض ...

نه دیگه میگن وقتی چیزی از خدا میخوای خوبش رو بخواه! از خدا همه چی برمیاد :) 

من دلستر نمیتونم زیاد بخورم، چون یه کوچولو دیابت بارداری دارم، پرهیز نکنم میره بالا

نه دیگه میگن وقتی چیزی از خدا میخوای خوبش رو بخواه! از خدا همه چی برمیاد :)  من دلستر نمیتونم ...

خب بجاش ماالشعیر بخورین اصلا قند نداره ولی فوق العاده بدمزه است

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

وزن بچه ی منم خوبه. متعادله نه زیاده و نه کم  ولی هردو دکترا برام داپلر نوشتن، و فهمیدن مشکل ض ...

میگم دیگه دکترا کلا بیخیالن انگار من از سر راه این بچه هارو آوردیم نمیدونم برای آشنا و فامیل خودشونم این کارو میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

خب بجاش ماالشعیر بخورین اصلا قند نداره ولی فوق العاده بدمزه است

همینا که تلخه؟ 

وای نگو تو رو خدا! حاضرم اون منو بخوره ولی من نخورمش  

میگم دیگه دکترا کلا بیخیالن انگار من از سر راه این بچه هارو آوردیم نمیدونم برای آشنا و فامیل خودشونم ...

اره والا! ما امیدمون به خداست 

توکل بخدا فقط مایعات بخور و مواظب حرکاتش باش  واقعا یه دکتر دلسوز من ندیدم من به هفته ۳۶هم راض ...

سلام فیجیل جان خوبی؟ 

چه خبرا؟ دوباره رفتی سونو؟

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده