2777
2789
عنوان

کمبود آب دور جنین!

| مشاهده متن کامل بحث + 2928 بازدید | 94 پست
سلام فیجیل جان خوبی؟  چه خبرا؟ دوباره رفتی سونو؟

سلام ببخشید اینقدر تو خرداد گرفتار بودم نشد خبر بدم بله من که ۴روز بستری شدم آب دورش شد ۱۰ترخیصم کردن هفته ای یه بار رفتم سونو آخرین بار هفته ۳۵ آب دورش ۱۱ بود 

بنظر خودم بهترین کار نداشتن استرس و استراحت مطلق و مصرف مایعات فراوان

شما چی کردین؟

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

سلام ببخشید اینقدر تو خرداد گرفتار بودم نشد خبر بدم بله من که ۴روز بستری شدم آب دورش شد ۱۰ترخیصم کرد ...

سلااام 

نبودین نگران شدم... خدا رو شکر که همه چی روبه راهه... انشالله باقیمانده ش هم که چیز زیادی نمونده به خوبی و بدون مشکل بگذره

منم تحت نظرم. الان 36 هفته هستم خدا روشکر...آب دورجنین تغییر زیادی نکرده، شده هشت و خورده ای... این هفته بازم باید برم داپلر، چون مشکل خونرسانی هم علاوه بر کاهش مایع آمنیوتیک دارم ولی استرسم خیلی کم شده، یک هفته دیگه خطر زایمان زودرس رو پشت سر میذارم انشالله. 

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلااام  نبودین نگران شدم... خدا رو شکر که همه چی روبه راهه... انشالله باقیمانده ش هم که چیز زی ...

انشاالله به خوبی زایمان کنی 

استرس فکر کنم بدترین عامله من اینقدر استرس داشتم آب دور جنین از ۸شد ۴ ولی وقتی بیمارستان بودم چون هی نوارقلبشو میگرفتن و سرم میزدم یکم خیالم راحت تر شد

انشاالله این ۲هفته هم بخیر بگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

سلااام  نبودین نگران شدم... خدا رو شکر که همه چی روبه راهه... انشالله باقیمانده ش هم که چیز زی ...

سلام عزیزم خوبی؟

شما زایمان کردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

سلام عزیزم خوبی؟ شما زایمان کردین؟

سلام عزیزم خوبی؟ 

نه هنوز. الان هفته 37 هستم شکر خدا

من گفته بودم بخاطر مشکلاتم زیر نظر دوتا دکترم. دکتر خودم نامه بستری داد واسه پنج شنبه همین هفته گفت حتی درد هم نداشتی از نظر من برو بستری شو که این بچه رو برداریم دیگه. پنج شنبه 38 هفته ش کامل میشه. 

ولی اون دکتر دومم که تخصصش بالاتره گفت تا وقتی آب دور بچه زیر پنج نشده نگهت میداریم تا هفته 40. 

حالا من نامه بستری دستمه، از پنج شنبه هروقت که بخوام از نظر دکتر خودم اجازه دارم برم بیمارستان. ولی نمیدونم گوش بحرف کدومشون بدم!!! صبر کنم و هر هفته سونو بدم تا هفته 40! یا بقول دکتر خودم برم و بیشتر ازین بچه رو نگه ندارم! 

خدا کنه دردام خودش شروع بشه ... این بهترین حالته

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
راستی شما چی؟ چیکار کردین؟ 

منم ۳۷ هفته ام آخرین بار سونو دادم آب دور جنین ۱۰بود

و جنین با صورته دکترم گفت من ۳۸ هفته معاینه میکنم و آب دورشم برای این هفته ها خوبه و زیر ۵خطره 

والا منم موندم چی کنم😐

دکترم گفت دیگه سونو لازم نیست بری فقط مایعات بخور توکل بخدا هرچی پیش بیاد

اگه نامه بستری داری برو بستری شو من از خدامه بم نامه بستری بده دیگه این هفته ها سخت میگذره بخصوص که یه بار حرکاتش کم میشه یه بار زیاد همش تو استرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

آب دور نی نی شما همون ۷الی ۸ مونده؟

آخرین بار وزنش چقدر بود؟

من تو سونو ۳۶ گفت ۲۷۵۰بنظرتون کم نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

منم ۳۷ هفته ام آخرین بار سونو دادم آب دور جنین ۱۰بود و جنین با صورته دکترم گفت من ۳۸ هفته معاینه می ...

شما حتما شکم اولی هستی که دکتر میخواد معاینه کنه. ماشالله آب دورجنینت عالیه. 

حرکات کمش طبیعیه، چون بزرگ شده ، جا برای مانور مثل قبل نداره. 

آب دور نی نی شما همون ۷الی ۸ مونده؟ آخرین بار وزنش چقدر بود؟ من تو سونو ۳۶ گفت ۲۷۵۰بنظرتون کم نیست ...

اره تقریبا، امروز رفتم 6/9 بود. به منم گفتن زیر پنج بشه فوری بستری...

وزن هفته 36 من 2500 بود عزیزم. گفت یه مقدار کمه، که چون مشکل خونرسانی وجود داره مقداری اینجوری شده. مال شما خوبه عزیزم. این دوسه هفته اخر بچه جون میگیره و به بالای سه کیلو میره انشالله

اره تقریبا، امروز رفتم 6/9 بود. به منم گفتن زیر پنج بشه فوری بستری... وزن هفته 36 من 2500 بود عزیزم ...

فکر نکنم بیشتر بشه دکتر سونوگرافی گفت وزنش نرمال رو به پایینه آخه تا هفته ۳۴وزنش خیلی بیشتر از سنش بود نمیدونم این آخرا چرا اینقدر فکرم مشغوله

انشاالله که بسلامتی زایمان کنی

زایمان کردی من و نی نیم هم لطفا دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

فکر نکنم بیشتر بشه دکتر سونوگرافی گفت وزنش نرمال رو به پایینه آخه تا هفته ۳۴وزنش خیلی بیشتر از سنش ب ...

وزنش که بیشتر میشه ، اصلا اصل کار هفته های آخره دیگه که بچه جون میگیره. برای همین میگن بمونه تو شکم مادر خوبه، وگرنه که همین الانم کامله ... 

ببین مگر مشکل خونرسانی وجود داشته باشه که شما نداری عزیزم، منم چون مشکلم خفیفه اهمیت ندادن گفتن بذار بمونه بازم... حالا تا خدا چی بخواد ببینم چند کیلو دنیا میاد :) 

حتما عزیزم، سن بارداری مون تقریبا یکیه، اگه شما زودتر زایمان کردی التماس دعا   

وزنش که بیشتر میشه ، اصلا اصل کار هفته های آخره دیگه که بچه جون میگیره. برای همین میگن بمونه تو شکم ...

عزیزم من امروز یکم کمر درد داشتم رفتم مطب معاینه ام کرد گفت لگنت خیلی تنگه و زایمان طبیعی نمیشه برای ۳۸ هفته و ۳روز وقت سزارین داد گفت بهتره تا نیومده تو لگن سزارین بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

عزیزم من امروز یکم کمر درد داشتم رفتم مطب معاینه ام کرد گفت لگنت خیلی تنگه و زایمان طبیعی نمیشه برای ...

وااای خوش بحالت  تکلیفت مشخص شد... انشالله به سلامتی عزیزم

منم منتظرم ببینم چی میشه، چون اولی طبیعی بوده کی جرات داره بگه اینو سزارین کنید! میخورن منو   

وااای خوش بحالت   تکلیفت مشخص شد... انشالله به سلامتی عزیزم منم منتظرم ببینم چی میشه، چون اول ...

انشاالله شما هم زودی تکلیفتون مشخص بشه من دوس داشتم طبیعی زایمان کنم ولی خوب ریسکش بالاست و مهم سلامتی نی نی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍